In Ihrem Haus ist ein Kabel beschädigt? Nem tudja merre keresse a hibát? Szeretne a falra felfúrni egy képet, de nem tudja, hogy van-e ott villanyvezeték? Vagy egyszerűen csak kíváncsi merre megy a csatorna vagy egy kábel a birtokán?

Ne ássa fel az egész telket, ne tegye tönkre az udvart és ne szedje fel a burkolatot feleslegesen! Bízza ránk a csőhálózat, nyomvonalkeresést. Mi megoldjuk a nyomvonalkeresést és a hibahely meghatározást. A pontos helyét is megmondjuk, ha szükséges meg is javítjuk. Amennyiben a vezeték nem kamerázható és már a Kanal kamera sem segít, akkor itt a segítség! Nyomvonal kereső berendezésünkkel, bármilyen műanyag, fém, Beton, fémcső, feszültség alatti vagy feszültségmentesített kábel hibahely felismerését és nyomvonalkeresését vállaljuk garanciával, nah dran 10 cm-es pontossággal.

Segítségünkkel időt, pénzt és nem utolsó sorban, rengeteg energiát spórolhat meg. Cégünk több éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére a nyomvonal meghatározás területén. Professzionális ipari kereső készülékünk segítségével nem csak a hiba, vagy a keresett vezeték vagy csatorna pontos helyét, hanem a pontos mélységét is folyamatosan nyomon követhetjük. Így előre segítséget nyújthatunk abban, hogy előre láthatóan milyen mélységben kell keresgélni, amennyiben Ön szeretné kiásni az esetleges csőszakaszt.

A csatornabekötések illetve az utcai rákötéseknél tudunk pontos képet adni arról, hogy hol fordul a szennyvízcsatorna az emésztőgödör felé, illetve hol lép ki az épületből. Így pontosan el lehet dönteni, hogy merre kell keresni a csatornát, oder, hogy merre kell ásni a csatorna bekötés felé!

Amennyiben nem szeretne feleslegesen ásni, Rufen Sie mich vertrauensvoll an!

csatorna_kamera1

Csővezeték, Kanalnetz, kábelkereső detektor!

Angol gyártmány, Európában és Magyarországon is ismert termék a C.Scope Cable Avoidance Tool XD, ami három keresési móddal rendelkezik, melyek mind egyedi előnnyel rendelkeznek:

1. A POWER mód a leghatékonyabb az eltemetett elektromos kábelek felderítésére, az áramjárta kábel megkeresésére.

2. A RADIO mód a kisugárzott jeleket detektálja, melyek gyakran jelentkeznek a fémcsöveken és kábeleken, lehetővé téve azok pozícióját, a nyomkereső eszközzel.

3. A GENERATOR mód fémcsövek és kábelekre irányított jel megkereséséhez használható a C.Scope SGV jelgenerátorral. Valamint használható a C.Scope szonda által gerjesztett jelek fogadására, ezzel meghatározva a nem-fémes csövek irányát, mindkét esetben kijelzi a cső mélységét.

Weitere interessante Artikel zum Thema Anti-Clogging