avada-plumber@2x

Bemutatkozás

Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül!

A duguláselhárítással 1988-ban kezdtem el foglalkozni. Először egy állami cégnél dolgoztam, ahol az idősebb és tapasztaltabb emberektől sajátítottam el első tapasztalataimat. Mára már jómagam is tapasztalt duguláselhárító lettem. Sok tapasztalatot szereztem az évek során, munkám gyorsabb és praktikusabb lett. Igyekszem mindig beszerezni a legújabb gépeket, szerszámokat, hogy még precízebb munkát végezhessek. Munkámban fontos szerepe van a megfelelő gépeknek, hiszen ezek nélkül semmit sem ér tudásom.

2000 óta főállású tűzoltó vagyok. Másodállásban duguláselhárító és csatornatisztító kisiparos.

Eleinte egy sajátkészítésű géppel kezdtem a duguláselhárítást. Ez a gép még ma is megvan, de mára már csak egy relikvia a műhelyemben. Kinézete nem volt éppen bizalomgerjesztő, de mindig, mindenben segítségemre volt a duguláselhárítások során. Sajnos mára már az idő eljárt felette.

Ma már a legmodernebb technológiát használjuk. A duguláselhárítás ma már sokkal könnyebbé és precízebbé vált. Amennyiben ön megbízik 20 éves tapasztalatomban, gyorsaságomban, megbízhatóságomban és legmodernebb szerszámaimban, akkor kérem nézze át a honlapomat és gépparkomat. Szolgáltatásainkat a Budapest, Pest megyében, Fejér megyében, Komárom-Esztergom megyében és Nógrád megyében végezzük.

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk: 06/20-318-1614

Ki is az a duguláselhárító?

Manapság egyre több duguláselhárító szakember van ebben a szakmában. De ki is az igazi duguláselhárító szakember, akire Önnek szüksége van? Nehéz megmondani, ezt Önnek kell eldöntenie! Leírok egy-két gondolatot mely alapján könnyebben, tud majd választani, ebben a duguláselhárító szakember rengetegben. Sajnos, megjelentek ebben a szakmában is, mint oly sok másikban az úgy mond olcsó szakmunkások, akik pár ezer forintért megfelelő hozzáértés és felszerelés nélkül „Szinte Ingyen” tudják elhárítani a dugulást. Higgye el, ezek nagy része csak tüneti kezelés! Önnek nem erre van szüksége!

Lefolyó problémák: Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tisztítható meg az elzsírosodott lefolyó?2023-05-24T09:27:47+02:00

Az elzsírosodott lefolyók tisztítása gyakran magában foglalja a zsíroldó szerek használatát, hogy eltávolítsa a zsírt és az olajat a lefolyó faláról. A forró víz használata is segíthet feloldani a zsírt és megkönnyíteni a lefolyását.

Hogyan tisztítható meg az eldugult lefolyó házilag?2023-05-24T09:27:00+02:00

Az eldugult lefolyók tisztítása házilag gyakran magában foglalja a háztartási termékek, például a szódabikarbóna és ecet használatát, hogy feloldja a dugulást. Ezenkívül a különböző lefolyótisztító eszközök, mint például a lefolyótisztító spirál, is hasznosak lehetnek.

Hogyan tisztítható meg a konyhai lefolyó?2023-05-24T09:25:53+02:00

A konyhai lefolyó tisztítása fontos a zsír, olaj és ételek maradványainak eltávolításához, amelyek eldugulást okozhatnak. A rendszeres tisztítás segít megelőzni a lefolyó eldugulását és a kellemetlen szagokat. A sütőpor és a forró víz kombinációja hatékony lehet a zsír és az olaj feloldásában.

Miért jön vissza a víz a lefolyóból?2023-05-24T09:25:15+02:00

Ha a víz visszajön a lefolyón keresztül, az azt jelzi, hogy valahol eldugulás van a csőrendszerben. Ez a probléma gyakran a mosogatóban vagy a fürdőszobában fordul elő, ahol a víz nem tud szabadon áramlani a csöveken keresztül. A szódabikarbóna nagyszerű természetes tisztítószer, amely segít feloldani a zsírt és az olajat a lefolyóban. Egyszerűen szórjunk egy csésze szódabikarbónát a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

Miért jön fel a víz a padlóösszefolyón?2023-05-24T09:24:34+02:00

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor a padlóösszefolyó eldugul, és a víz nem tud lefolyni. Ez gyakran a padlösszefolyóban felhalmozódó szennyeződések, például haj, szappan és egyéb anyagok miatt következik be. A lefolyótisztító eszközök, mint példáula lefolyótisztító spirál, hasznosak lehetnek ebben a folyamatban.

Miért jön vissza a víz a lefolyóból?2023-05-24T09:23:50+02:00

Ha a víz visszajön a lefolyón keresztül, az jelzi, hogy valahol eldugulás van a csőrendszerben. Ez a probléma gyakran a mosogatóban vagy a fürdőszobában fordul elő, ahol a víz nem tud szabadon áramlani a csöveken keresztül. A folyékony lefolyótisztítók kereskedelmi termékek, amelyeket kifejezetten a lefolyók tisztítására terveztek. Ezek a termékek gyakran tartalmaznak erős vegyszereket, amelyek feloldják a zsírt, az olajat és az ételek maradványait a lefolyóban.

Miért folyik le lassan a víz a zuhanytálcából?2023-05-24T09:23:13+02:00

Ez a probléma gyakran a haj, szappan és egyéb anyagok felhalmozódása miatt alakul ki a zuhany lefolyójában. Ezek az anyagok lassítják a víz lefolyását, és végül eldugulást okozhatnak. A só segíthet a dugulás feloldásában. Szórjunk egy csésze sót a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

Miért nem folyik le a víz a mosogatóban?2023-05-24T09:16:04+02:00

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor az ételek maradványai, zsír vagy olaj felhalmozódik a lefolyóban, ami elzárja a víz útját. Ez idővel eldugulást okozhat, ami megakadályozza a víz lefolyását. A probléma megoldására használhatunk sütőport. Egyszerűen szórjunk egy csésze sütőport a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

További érdekes cikkek a duguláselhárításról

Go to Top