Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül!

A duguláselhárítással 1988-ban kezdtem el foglalkozni. Először egy állami cégnél dolgoztam, ahol az idősebb és tapasztaltabb emberektől sajátítottam el első tapasztalataimat. Mára már jómagam is tapasztalt duguláselhárító lettem. Sok tapasztalatot szereztem az évek során, munkám gyorsabb és praktikusabb lett. Igyekszem mindig beszerezni a legújabb gépeket, szerszámokat, hogy még precízebb munkát végezhessek. Munkámban fontos szerepe van a megfelelő gépeknek, hiszen ezek nélkül semmit sem ér tudásom.

2000 óta főállású tűzoltó vagyok. Másodállásban duguláselhárító és csatornatisztító kisiparos.

Eleinte egy sajátkészítésű géppel kezdtem a duguláselhárítást. Ez a gép még ma is megvan, de mára már csak egy relikvia a műhelyemben. Kinézete nem volt éppen bizalomgerjesztő, de mindig, mindenben segítségemre volt a duguláselhárítások során. Sajnos mára már az idő eljárt felette.

Ma már a legmodernebb technológiát használjuk. A duguláselhárítás ma már sokkal könnyebbé és precízebbé vált. Amennyiben ön megbízik 20 éves tapasztalatomban, gyorsaságomban, megbízhatóságomban és legmodernebb szerszámaimban, akkor kérem nézze át a honlapomat és gépparkomat. Szolgáltatásainkat a Budapest, Pest megyében, Fejér megyében, Komárom-Esztergom megyében és Nógrád megyében végezzük.

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk: 06/20-318-1614

Ki is az a duguláselhárító?

Manapság egyre több duguláselhárító szakember van ebben a szakmában. De ki is az igazi duguláselhárító szakember, akire Önnek szüksége van? Nehéz megmondani, ezt Önnek kell eldöntenie! Leírok egy-két gondolatot mely alapján könnyebben, tud majd választani, ebben a duguláselhárító szakember rengetegben. Sajnos, megjelentek ebben a szakmában is, mint oly sok másikban az úgy mond olcsó szakmunkások, akik pár ezer forintért megfelelő hozzáértés és felszerelés nélkül „Szinte Ingyen” tudják elhárítani a dugulást. Higgye el, ezek nagy része csak tüneti kezelés! Önnek nem erre van szüksége!

További érdekes cikkek a duguláselhárításról