avada-plumber@2x

Garancia

Mindenki és gondolom Ön is ragaszkodik a Garanciális szolgáltatásokhoz. Szeretne, biztos lenni a vásárol termék vagy szolgáltatás minőségében?

 • Fontos Önnek a tökéletes munkavégzés?
 • Szeretne egyszer és mindenkorra túl lenni a problémán?
 • Nem mindegy kit enged be a lakásába?

Ehhez feltétlenül szükséges tudnia, hogy az Ön által felkeresett vállalkozó mennyire biztos saját magában és az általa végzett munkavégzésben!

Magyar Endre garanciális szolgáltatások

Az általunk végzett munkákra 100% garanciát vállalunk!

 • Szolgáltatásaink, szolgáltatásonként más és más időtartamú garanciával rendelkeznek.
 • A garancia idejét a szolgáltatás napjától számítjuk.
 • A garanciális hibaelhárítás a munkavégzésünk által tisztított vagy vizsgált szennyvízcsatorna szakaszra vagy az általunk végzett szolgáltatásra illetve munkára értendő!
 • Munkavégzésünk alkalmával tájékoztatjuk a munkálataink során szerzett tapasztalatainkról, így a szennyvízhálózat épségéről, majd ez alapján adunk Önnek garanciát az elvégzett szolgáltatásra, illetve hibaelhárításra.
 • Törött, sérült, beomlott szennyvízvezetékre nem tudunk garanciát biztosítani.
 • A reklamációt minden esetben felülvizsgáljuk és közös döntés alapján, ha kell, akár egy másik szolgáltatás igénybevételével is kivizsgáljuk.
 • Jogos reklamáció esetén felülvizsgálat ingyenesen történik.
 • Jogtalan reklamáció esetén a felülvizsgálati munkavégzést, óradíjas szolgáltatásként számlázzuk.
 • A garancia érvényét veszti, ha Ön az általunk végzett szolgáltatást helytelenül vagy nem rendeltetésszerűen használja.

Mit kell tennie ha úgy érzi, hogy garanciális szolgáltatást kell igényelnie?

 • Csak hívjon fel és mondja el mi a probléma.
 • Jelezze, hogy mikor jártunk Önnél és milyen szolgáltatást végeztünk.
 • Készüljön fel, hogy általában legkésőbb másnap igénybe veheti a szolgáltatást, illetve a garanciális felülvizsgálatot.

A szolgáltatásainkra, akár több hónap, de van rá példa, hogy egy-két év garanciát is tudunk adni. Szennyvízhálózat építésekor, a munkánkra akár tíz év garanciát bisztosítunk. Törekszünk az általunk végzett munka vagy szolgáltatás tökéletes elvégzésére, a kivitelezés pontosságára és az alapos munkavégzésre.

Garanciális munkavégzés esetén a tulajdonosnak még a kiszállási díjat és az üzemanyag költséget sem kell megfizetnie.

Fontos számunkra a tökéletes munkavégzés és az Ön elégedettsége. Számunkra a legjobb reklám az Ön elismerése, ajánlása az ismerősei között!

Nem szakszerűen tervezett, vagy kivitelezett, helytelenül illesztett csatorna hálózatban a tisztítás folyamán keletkezett károkozásért, felelősséget NEM tudunk vállalni! 

Lefolyó problémák: Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tisztítható meg az elzsírosodott lefolyó?2023-05-24T09:27:47+02:00

Az elzsírosodott lefolyók tisztítása gyakran magában foglalja a zsíroldó szerek használatát, hogy eltávolítsa a zsírt és az olajat a lefolyó faláról. A forró víz használata is segíthet feloldani a zsírt és megkönnyíteni a lefolyását.

Hogyan tisztítható meg az eldugult lefolyó házilag?2023-05-24T09:27:00+02:00

Az eldugult lefolyók tisztítása házilag gyakran magában foglalja a háztartási termékek, például a szódabikarbóna és ecet használatát, hogy feloldja a dugulást. Ezenkívül a különböző lefolyótisztító eszközök, mint például a lefolyótisztító spirál, is hasznosak lehetnek.

Hogyan tisztítható meg a konyhai lefolyó?2023-05-24T09:25:53+02:00

A konyhai lefolyó tisztítása fontos a zsír, olaj és ételek maradványainak eltávolításához, amelyek eldugulást okozhatnak. A rendszeres tisztítás segít megelőzni a lefolyó eldugulását és a kellemetlen szagokat. A sütőpor és a forró víz kombinációja hatékony lehet a zsír és az olaj feloldásában.

Miért jön vissza a víz a lefolyóból?2023-05-24T09:25:15+02:00

Ha a víz visszajön a lefolyón keresztül, az azt jelzi, hogy valahol eldugulás van a csőrendszerben. Ez a probléma gyakran a mosogatóban vagy a fürdőszobában fordul elő, ahol a víz nem tud szabadon áramlani a csöveken keresztül. A szódabikarbóna nagyszerű természetes tisztítószer, amely segít feloldani a zsírt és az olajat a lefolyóban. Egyszerűen szórjunk egy csésze szódabikarbónát a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

Miért jön fel a víz a padlóösszefolyón?2023-05-24T09:24:34+02:00

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor a padlóösszefolyó eldugul, és a víz nem tud lefolyni. Ez gyakran a padlösszefolyóban felhalmozódó szennyeződések, például haj, szappan és egyéb anyagok miatt következik be. A lefolyótisztító eszközök, mint példáula lefolyótisztító spirál, hasznosak lehetnek ebben a folyamatban.

Miért jön vissza a víz a lefolyóból?2023-05-24T09:23:50+02:00

Ha a víz visszajön a lefolyón keresztül, az jelzi, hogy valahol eldugulás van a csőrendszerben. Ez a probléma gyakran a mosogatóban vagy a fürdőszobában fordul elő, ahol a víz nem tud szabadon áramlani a csöveken keresztül. A folyékony lefolyótisztítók kereskedelmi termékek, amelyeket kifejezetten a lefolyók tisztítására terveztek. Ezek a termékek gyakran tartalmaznak erős vegyszereket, amelyek feloldják a zsírt, az olajat és az ételek maradványait a lefolyóban.

Miért folyik le lassan a víz a zuhanytálcából?2023-05-24T09:23:13+02:00

Ez a probléma gyakran a haj, szappan és egyéb anyagok felhalmozódása miatt alakul ki a zuhany lefolyójában. Ezek az anyagok lassítják a víz lefolyását, és végül eldugulást okozhatnak. A só segíthet a dugulás feloldásában. Szórjunk egy csésze sót a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

Miért nem folyik le a víz a mosogatóban?2023-05-24T09:16:04+02:00

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor az ételek maradványai, zsír vagy olaj felhalmozódik a lefolyóban, ami elzárja a víz útját. Ez idővel eldugulást okozhat, ami megakadályozza a víz lefolyását. A probléma megoldására használhatunk sütőport. Egyszerűen szórjunk egy csésze sütőport a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

További érdekes cikkek a duguláselhárításról

Go to Top