avada-plumber@2x

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás2022-12-13T17:15:09+01:00
Duguláselhárítás

Garanciális duguláselhárítás a nap 24 órájában, ünnepnapokon is!

Miért minket válasszon?

Mert cégünk 1988 óra foglalkozik gépi duguláselhárítással. Ez idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettünk szert a dugulás megszüntetése területén, így számunkra nincsen akadály!

Bármilyen dugulásról legyen szó, ránk számíthat! Legyen szó WC, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, udvari fő vezeték, ejtővezeték vagy akár strang vezetékről, mi munkánkat minden esetben maximális szakmai odaadással végezzük, melyre akár 1 hónap garanciát vállalunk!

Fontos a tapasztalat!

Tudta, hogy nem megfelelő tudással többet árthat, mint használ, melynek kijavítása többe kerülhet, mint egy általános duguláselhárítás? A duguláselhárítás nem egy egyszerű feladat még akkor sem, ha annak látszik. Bízza a munkát szakembereinkre, akik minden dugulással kapcsolatos problémára tudják a megoldást!

Duguláselhárítás a legkorszerűbb gépek segítségével!

A duguláselhárítást beltéren spirálos, csőgörényes tisztítással végezzük. Gépi csőgörényes tisztítás elvégzéséhez több méretű gépi spirállal, csőgörénnyel, és a hozzá való tisztítófejekkel rendelkezünk. Minden szaniterhez más fajta és méretű duguláselhárító eszközt használunk.

A womás duguláselhárítást 3 woma gépkocsival végezzük, melyekkel akár mélygarázsba is beférünk. Ami a gépek felszerelését illeti, a gépek duguláselhárító csőgörényekkel, és a tisztításhoz és ellenőrzéséhez szükséges több méretű kamerával vannak felszerelve, mely segítségével azonnal felhívhatjuk figyelmét az esetleges hibákra, melyek a dugulást okozták.

Duguláselhárítás a lehető legrövidebb idő alatt!

A duguláselhárítást Budapesten általában egy órán belül elvégezzük, de senkinél nem kapkodunk vagy végzünk gyors munkát csak azért, hogy minél több helyre eljussunk, ezért nem is hirdetjük magunkat gyorsszolgálat néven!

Hol végezzük a munkánkat?

A leggyorsabban Budapestre, és az M0-ás körgyűrűn belül érünk ki, de vállaljuk a munkát más még településeken is, de telefonos egyeztetés alapján akár országosan is végzünk munkát, sőt jártunk több alkalommal külföldön is!

Duguláselhárítás

Gyakran feltett kérdések

Kamerával el lehet hárítani a dugulást?2020-07-24T14:56:14+02:00

A csatornavizsgáló kamera nem duguláselhárító eszköz, szennyezett vízben nem látunk semmit. Minden esetben el kell hárítani a dugulást, majd csak ez után lehet megvizsgálni, hogy mi okozta a problémát!

Ugyanilyen géppel dolgoztak mások, nekik miért nem sikerült?2020-07-24T15:29:08+02:00

1988-óta vagyok a szakmában. Sok mindent láttam már és sok mindent kipróbáltam. Az idő megedzett és az évek tapasztalata vezet, amikor dolgozom. Ismerem a múlt és a jelen csatornakötéseit. Tudom, hogy gondolkoztak régen és most a csatornaszerelő mesterek, és milyen anyagokkal dolgoztak.

A tapasztalat, ami megkönnyíti a dolgom/dolgunkat munka közben.

Biztonságos a duguláselhárítás?2020-07-24T15:21:35+02:00

A duguláselhárítás nem veszélyes. Nem használunk mérgező vegyszereket, sőt vegyszereket sem. A vegyszereket meghagyjuk a házi praktikáknak. Kizárólag gépi tisztítással foglalkozunk, ami semmilyen veszélyt nem hordoz magában!

Segítségre van szüksége?

Keressen bizalommal a +3670/7444-444-es telefonszámon, vagy a dugulase[email protected] e-mail címen, akár ünnepnapokon is!

Go to Top