avada-plumber@2x

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás2023-05-24T09:37:58+02:00

Garanciális duguláselhárítás a nap 24 órájában, ünnepnapokon is!

Miért minket válasszon?

Mert cégünk 1988 óra foglalkozik gépi duguláselhárítással. Ez idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettünk szert a dugulás megszüntetése területén, így számunkra nincsen akadály!

Bármilyen dugulásról legyen szó, ránk számíthat! Legyen szó WC, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, udvari fő vezeték, ejtővezeték vagy akár strang vezetékről, mi munkánkat minden esetben maximális szakmai odaadással végezzük, melyre akár 1 hónap garanciát vállalunk!

Fontos a tapasztalat!

Tudta, hogy nem megfelelő tudással többet árthat, mint használ, melynek kijavítása többe kerülhet, mint egy általános duguláselhárítás? A duguláselhárítás nem egy egyszerű feladat még akkor sem, ha annak látszik. Bízza a munkát szakembereinkre, akik minden dugulással kapcsolatos problémára tudják a megoldást!

Duguláselhárítás a legkorszerűbb gépek segítségével!

A duguláselhárítást beltéren spirálos, csőgörényes tisztítással végezzük. Gépi csőgörényes tisztítás elvégzéséhez több méretű gépi spirállal, csőgörénnyel, és a hozzá való tisztítófejekkel rendelkezünk. Minden szaniterhez más fajta és méretű duguláselhárító eszközt használunk.

A womás duguláselhárítást 3 woma gépkocsival végezzük, melyekkel akár mélygarázsba is beférünk. Ami a gépek felszerelését illeti, a gépek duguláselhárító csőgörényekkel, és a tisztításhoz és ellenőrzéséhez szükséges több méretű kamerával vannak felszerelve, mely segítségével azonnal felhívhatjuk figyelmét az esetleges hibákra, melyek a dugulást okozták.

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

Duguláselhárítás a lehető legrövidebb idő alatt!

A duguláselhárítást Budapesten általában egy órán belül elvégezzük, de senkinél nem kapkodunk vagy végzünk gyors munkát csak azért, hogy minél több helyre eljussunk, ezért nem is hirdetjük magunkat gyorsszolgálat néven!

Hol végezzük a munkánkat?

A leggyorsabban Budapestre, és az M0-ás körgyűrűn belül érünk ki, de vállaljuk a munkát más még településeken is, de telefonos egyeztetés alapján akár országosan is végzünk munkát, sőt jártunk több alkalommal külföldön is!

Gyakran feltett kérdések

Mennyibe kerül a kiszállás?2020-07-24T14:42:01+02:00

Nálunk nincs kiszállási díj! Ezzel is arra törekszünk, hogy minden ügyfél elégedett legyen és minket is fűt a kihívás, akár mások után is!

 

Miért nem tudjuk megmondani a pontos érkezést?2020-07-24T15:26:51+02:00

A duguláselhárításban minden munka más és más. Itt nincsenek adott időintervallumok adott hibákra! de ha lenne, akkor sem azzal foglalkoznánk. A tökéletes munkavégzés diktálja nekünk az időt!

Ugyanilyen géppel dolgoztak mások, nekik miért nem sikerült?2020-07-24T15:29:08+02:00

1988-óta vagyok a szakmában. Sok mindent láttam már és sok mindent kipróbáltam. Az idő megedzett és az évek tapasztalata vezet, amikor dolgozom. Ismerem a múlt és a jelen csatornakötéseit. Tudom, hogy gondolkoztak régen és most a csatornaszerelő mesterek, és milyen anyagokkal dolgoztak.

A tapasztalat, ami megkönnyíti a dolgom/dolgunkat munka közben.

Mennyi idő a duguláselhárítás?2023-08-04T17:02:50+02:00

A duguláselhárítás időtartama jelentősen függ a konkrét helyzettől, az eldugult csatorna súlyosságától, valamint az alkalmazott eljárástól. Általánosságban azonban a duguláselhárítás gyorsan és hatékonyan történik, mivel senki sem szeretne túl sok időt vesztegetni a nem megfelelően működő lefolyók miatt.

Egyszerűbb dugulások esetén, amelyeket például a fürdőszobai mosdókagylók vagy WC-k okoznak, a probléma gyakran relatíve gyorsan megoldható. A megtömődött lefolyók ilyen esetben gyakran házi praktikákkal vagy speciális tisztítószerekkel elháríthatók. Ez lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt újra normálisan működjenek a lefolyók.

Azonban, ha a dugulás mélyebben van a csatornarendszerben, például a csatorna szakaszában vagy a főcsatornákban, akkor az elhárítás időigényesebb lehet. Ebben az esetben szükség lehet szakemberek bevonására, akik speciális eszközöket és technikákat alkalmaznak a dugulás eltávolítására. A szakemberek általában szakadásmentes csőkamerával vizsgálják meg a csatornát, majd hidraulikus vagy pneumatikus eszközökkel távolítják el a dugulást.

Összességében tehát elmondható, hogy egyszerűbb dugulások esetén pár perc alatt elhárítható a probléma, míg bonyolultabb dugulásoknál akár néhány órát is igénybe vehet az elhárítás. Mindenesetre, ha dugulást tapasztalsz otthonodban, érdemes mielőbb cselekedni, hogy elkerüld az esetleges további károkat és kellemetlenségeket. Ha bizonytalan vagy a dugulás súlyosságával vagy elhárításával kapcsolatban, kérj segítséget tőlünk, mi állunk rendelkezésedre az év minden napján!

Mi történik, ha nem tudják megoldani a problémát?2020-07-24T15:25:40+02:00

A dugulást, csak ha el van törve a csatorna, illetve ha szakszerűtlenül van kötve a vezeték, akkor nem lehet elhárítani. Ha nem tudjuk elhárítani a dugulást, akkor rengeteg ismerősünk közül ajánlunk valakit, aki az adott munkára a legalkalmasabb. Szükség esetén bontanak, vagy akár tisztítónyílást építenek be a további munkálatokhoz.

Biztonságos a duguláselhárítás?2023-06-21T15:58:09+02:00

A WOMA technológiával végzett duguláselhárítás nem jár toxikus vagy káros anyagok használatával, ezért nincs veszélye az emberi egészségre vagy a környezetre nézve. A WOMA egy speciális duguláselhárítási technika, amelynek során nem használnak vegyszereket. A WOMA rendszer a nagynyomású víz erejét használja fel a dugulások hatékony eltávolítására. A technológia lényege, hogy rendkívül nagy nyomással lövik a vizet a dugulás helyére, így széttörik a dugulást okozó anyagokat és eltávolítják azokat a csőből.

Ez a módszer számos előnnyel jár, és számos esetben hatékony megoldást kínál. Elsősorban a vegyszerekkel való munka elkerülése miatt tekinthető környezetbarát megoldásnak. Emellett a WOMA módszer nagy nyomású vízzel dolgozik, ami rendkívül hatékony a dugulások eltávolításában. A nagy nyomású vízsugár ereje lehetővé teszi a dugulást okozó anyagok hatékony széttörését és kimozgatását a csőből, így a rendszer újra zavartalanul működhet.

Összességében elmondható, hogy a WOMA duguláselhárítás egy környezetbarát és hatékony megoldás, amely nem használ vegyszereket, így nincs veszélye a személyekre és a környezetre nézve. Azonban mindig tanácsos szakember segítségét kérni a legmegfelelőbb módszer kiválasztásához és a dugulás problémájának megoldásához.

Segítségre van szüksége? Keressen engem és csapatomat elérhetőségeink egyikén, garantáltan nem fog csalódni!

Milyen garancia van az elvégzett munkákra?2020-07-24T15:23:05+02:00

Minden esetben teljeskörű garanciát vállalunk a munkánkra! Igen, velünk is előfordulhat, hogy egy munka nem sikerül teljesen, ezt hetek után is vállaljuk, és a lehető leghamarabb kiszállunk, majd a hibát korrigáljuk! A legtöbb ilyen esetben kamerás vizsgálat alapján hozunk döntést, amennyiben nem idegen tárgy, vagy a csatorna állapota okozza a dugulást. Az ismételt dugulás esetében a munka teljesen díjtalan!

Menyibe kerül a duguláselhárítás?2020-07-24T15:23:58+02:00

A duguláselhárítási munkánál nem lehet előre meghatározni a végösszeget. Természetesen vannak úgynevezett tól-ig áraink egy-egy átlagos munkára. Az esetek nagy részében bele is férünk az árak menüben található összeghatárokba. Amennyiben kiszálláskor már előre látható, hogy az összeg a megbeszélteknél több lesz, azt a munka elkezdése előtt közöljük mindenkivel, elkerülve ezzel a kellemetlen helyzeteket.

Mivel hárítják el a dugulást?2023-09-01T11:51:46+02:00

A duguláselhárítás során használt gépek között számos különféle típus található, és mindegyiknek megvannak a saját előnyei és alkalmazási területei. Az egyik ismert és hatékony gép a WOMA rendszer, amellyel mi is dolgozunk. Az alábbiakban néhány alapvető információt találsz a WOMA-ról, és annak előnyeiről a duguláselhárításban:

 1. WOMA: A WOMA egy német vállalat, amely magasnyomású vízsugártechnológiával foglalkozik. A WOMA rendszerek különböző területeken, például iparban és duguláselhárításban is alkalmazhatók. Ezek a gépek nagy teljesítményű, nagynyomású vízsugarat állítanak elő, amelyet különböző adapterekkel és fúvókákkal lehet irányítani.
 2. Előnyök:
  • Hatékonyság: A WOMA gépek rendkívül hatékonyak a duguláselhárításban, mivel a magas nyomású vízsugár erőteljesen át tudja törni a dugulást okozó szennyeződéseket, például zsírt, szappant és egyéb lerakódásokat.
  • Környezetbarát: A WOMA rendszerek által használt vízsugár alapú technológia környezetbarátabb, mivel nem szükséges vegyi anyagokat használni a dugulások eltávolításához. Ez segít csökkenteni a környezeti terhelést.
  • Pontosság: A WOMA gépek pontosan irányíthatók, így a szakember könnyen elérheti a dugulás helyét anélkül, hogy kárt okozna a környező csövekben vagy szerelvényekben.
  • Sokoldalúság: A WOMA rendszereket különböző adapterekkel és fúvókákkal lehet testre szabni a konkrét dugulás típusának és helyének megfelelően.
 3. Felhasználási területek: A WOMA gépeket széles körben alkalmazzák, beleértve a csatornatisztítást, csővezetékek tisztítását, hőcserélők tisztítását, festékek eltávolítását és még sok más ipari és szakmai alkalmazást.

Összességében a WOMA és hasonló magasnyomású vízsugártechnológiával működő gépek hatékonyak és környezetbarátak a duguláselhárításban, de mindig fontos biztosítani, hogy azokat képzett szakemberek használják, hogy elkerülhető legyenek a lehetséges problémák és károk.

Szakemberre lenne szükséged? Ne habozz, keress minket bátran elérhetőségeink egyikén, mi rendelkezésére állunk a nap 24 órájában!

Kamerával el lehet hárítani a dugulást?2023-10-13T16:16:28+02:00

A kamerás csatornavizsgálat egy hatékony módszer a csatornarendszer állapotának felmérésére. Egy kis kamera segítségével lehetőség van a csatornák belső részének vizsgálatára, így könnyen azonosíthatók a dugulások, repedések vagy egyéb problémák.

Amennyiben a kamerás vizsgálat során problémát észlelnek, az azt követő duguláselhárítás célja az, hogy megszüntessék a fennálló problémát. Ez lehet fizikai eltávolítás, például magas nyomású vízzel vagy speciális eszközökkel történő tisztítás, vagy akár az érintett szakasz cseréje.

Ezen eljárásoknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan lehet kezelni a csatornarendszerrel kapcsolatos problémákat, minimalizálva ezzel a károk kialakulásának esélyét. A kamerás csatornavizsgálat és duguláselhárítás együttes alkalmazása segít a rendszeres karbantartásban és hosszú távú problémamentes működésben.

Segítségre van szüksége? HKérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot a 0670/744-4444-es telefonszámon, vagy Facebook oldalunkon!

Fontos! A kamerás csatornavizsgálatról felvételt csak abban az esetben készítünk és őrizzük meg, amennyiben Önnek szüksége van rá! Kérjük igényét előre jelezze! Utólag nem áll módunkban elvégezni a felvétel elkészítését, csak abban az esetben, ha Ön újra megrendeli a szolgáltatást!

A duguláselhárító gép nem teszi tönkre a csatornát?2023-06-08T21:40:33+02:00

A duguláselhárítás sok háztulajdonos számára gyakori probléma lehet, és a megfelelő eszközök és technikák kiválasztása rendkívül fontos a hatékony és biztonságos megoldáshoz. Az egyik megbízható megoldás a duguláselhárításhoz a WOMA duguláselhárító gépek használata. Ezek a gépek számos biztonsági funkcióval és előnyös jellemzővel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a hatékony duguláselhárítást a legkülönfélébb helyzetekben. De mik is azok a tényezők, melyek biztonságossá teszik a WOMÁT?

 1. Az első és talán legfontosabb előnye a WOMA duguláselhárító gépeknek a biztonság. Ezek a gépek nagy nyomású vízsugarat használnak a dugulások eltávolítására, ami hatékony és kíméletes megoldást jelent. A WOMA gépek kiváló minőségűek, és kifejlesztésük során szigorú biztonsági előírásokat követnek. A korszerű technológia és a tartós anyagok biztosítják a gépek megbízhatóságát és hosszú élettartamát.
 2. Továbbá a WOMA duguláselhárító gépek rendelkeznek beépített védelmi rendszerekkel, amelyek minimalizálják a balesetek kockázatát. Például, a gépek általában automatikus nyomásvezérléssel vannak ellátva, amely megakadályozza a túlnyomást és a váratlan robbanásokat. Emellett védőburkolattal vannak felszerelve, amely megakadályozza a vízsugár kiszökését és védi a kezelőt a sérülésektől.
 3. WOMA duguláselhárító gépek nagyfokú hordozhatóságot és manőverezhetőséget biztosítanak. Könnyű súlyuk és kompakt kialakításuk lehetővé teszi a gépek könnyű szállítását és az elérni kívánt területekre való könnyű bejutást. Ez rendkívül előnyös olyan helyeken, ahol szűk térben kell dolgozni, például fürdőszobákban vagy konyhákban.

Mindenhol megállja a helyét

A WOMA duguláselhárító gépek széles körben alkalmazhatók különböző típusú dugulások megszüntetésére. Legyen szó akár szennyeződésről, zsírról, papírról vagy egyéb anyagokról, ezek a gépek hatékonyan megbirkóznak velük. A nagy nyomású vízsugár segít feloldani és kitisztítani a dugulást anélkül, hogy károsítaná a csöveket vagy a környező felületeket.

Környezetbarát megoldás

Fontos megemlíteni, hogy a WOMA duguláselhárító gépek környezetbarát megoldást kínálnak. A víz a fő erőforrás, amit ezek a gépek használnak, így nem kell aggodalommal tekinteni a vegyszerek vagy mérgező anyagok használata miatt. Ez nem csak a környezetet védi, hanem az egészségünkre is pozitív hatással van.

Összefoglalva a WOMA duguláselhárító gépek kiemelkedő biztonsági jellemzőik és hatékonyságuk révén kiváló választás a duguláselhárításhoz. Könnyen használhatók, megbízhatók és hatékonyak a különböző típusú dugulások megszüntetésében. A WOMA gépek használatával a duguláselhárítás gyorsan és biztonságosan elvégezhető, minimalizálva a károk és a balesetek kockázatát.

Maguk be vannak oltva a fertőzés ellen?2020-07-24T15:30:01+02:00

Igen be vagyunk oltva, több fajta védőoltással is! Mi is tartunk a fertőzéstől és nem szeretnénk azt hordozni az ügyfeleink között!

Segítségre van szüksége?

Keressen bizalommal a +3670/7444-444-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen, akár ünnepnapokon is!

Go to Top