avada-plumber@2x

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás2021-02-08T17:54:23+01:00
Duguláselhárítás

Amennyiben a lakóhelyén vagy a munkahelyén, esetleg ismerőseinél eldugult a csatornarendszer, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk 1988 óra foglalkozik gépi duguláselhárítással. Ez idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettünk szert a dugulás megszüntetése területén.

Bármilyen dugulás megszüntetésében számíthat ránk, legyen az WC, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, udvari fő vezeték, ejtővezeték vagy akár strang vezeték. A duguláselhárítást maximális szakmai odaadással végezzük, melyre akár 1 hónap garanciát vállalunk.

A duguláselhárítást beltéren spirálos, csőgörényes tisztítással végezzük. Gépi csőgörényes tisztítás elvégzéséhez több méretű gépi spirállal, csőgörénnyel, és a hozzá való tisztítófejekkel rendelkezünk. Minden szaniterhez más fajta és méretű duguláselhárító eszközt használunk. A duguláselhárítást Budapesten lehetőleg egy órán belül elvégezzük, de senkinél nem kapkodunk vagy végzünk gyors munkát csak azért, hogy minél több helyre eljussunk, ezért nem is hirdetjük magunkat gyorsszolgálat néven!

A duguláselhárítás nem egy egyszerű feladat még akkor sem, ha annak látszik. Szakembereink is évekig csak megfigyelik a munkát és a csak a kezük alá dolgozhatnak a profi duguláselhárítóknak, mire az első munkát önállóan elvégezhetik, felügyelet mellett. Az ipari gépekkel nagyon könnyen lehet kárt okozni ha nem megfelelő kezekben van. A woma gépekkel akár súlyos testi sérüléseket is lehet okozni, ezért ezeket a gépeket jobb, ha szakember kezeli.

A duguláselhárítást 3 woma gépkocsival végezzük, akár mélygarázsba is beférünk. Ezek a gépek vannak felszerelve gépi duguláselhárító csőgörényekkel, és a tisztítás ellenőrzéséhez szükséges több méretű kamerával, mely segítségével azonnal felhívhatjuk figyelmét az esetleges hibákra, melyek a dugulást okozták.

Ha már kialakult a szűkület, vagy a dugulás akkor kár az időt vesztegetni, vagy akár a kézi csőgörényre pénzt, időt áldozni. Ilyenkor a dugulás már elég makacs ahhoz, hogy a kézi csőgörénnyel hatékony munkát végezzen. Ilyenkor már a nem megfelelően megválasztott csőgörénnyel akár nagy kárt is okozhat önmagának! Ha a csőgörény beszorul, megijedhet, amely kapkodáshoz vezet, melynek eredményeként eltörheti a csövet. Emiatt minden ügyelemnek fel szoktam hívni a figyelmét, hogy a kézi csőgörény csak karbantartásra alkalmas!

Duguláselhárítás

Ha már eldugult a csatorna, és a WC pumpa nem segít, forduljon szakemberhez!

A több mint 30 év szakmai tapasztalat, több méretű gépi tisztító spirál, a több mint 200 bar nyomású woma csatornatisztító gép, mely több mint 100 liter vízzel dolgozik percenkét és a kamera rendszereink segítségével oldjuk meg az Ön problémáját, a dugulást.

Milyen gépekkel dolgozunk?

Kizárólag gépi tisztítást és duguláselhárítást végzünk ipari duguláselhárító gépekkel, csőgörényekkel, szívó, nyomó pumpákkal és több méretű és nyomású woma berendezéssel.

Hol dolgozunk?

A leggyorsabban Budapesten, és az M0-ás körgyűrűn belül, illetve kívül még 2-3 települést tudunk elérni, de telefonos egyeztetés alapján akár országosan is végzünk munkát, sőt jártunk több alkalommal külföldön is!

Gyakran feltett kérdések

Mivel hárítják el a dugulást?2020-07-24T15:24:50+02:00

A dugulást minden esetben géppel hárítjuk el. Csak és kizárólag gépi tisztítással lehet tökéletes munkát végezni ebben a szakmában!

Milyen garancia van az elvégzett munkákra?2020-07-24T15:23:05+02:00

Minden esetben teljeskörű garanciát vállalunk a munkánkra! Igen, velünk is előfordulhat, hogy egy munka nem sikerül teljesen, ezt hetek után is vállaljuk, és a lehető leghamarabb kiszállunk, majd a hibát korrigáljuk! A legtöbb ilyen esetben kamerás vizsgálat alapján hozunk döntést, amennyiben nem idegen tárgy, vagy a csatorna állapota okozza a dugulást. Az ismételt dugulás esetében a munka teljesen díjtalan!

Mennyibe kerül a kiszállás?2020-07-24T14:42:01+02:00

Nálunk nincs kiszállási díj! Ezzel is arra törekszünk, hogy minden ügyfél elégedett legyen és minket is fűt a kihívás, akár mások után is!

 

Segítségre van szüksége?

Keressen bizalommal a +3670/7444-444-es telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen, akár ünnepnapokon is!

Go to Top