Kezdőlap » Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás2021-02-08T17:54:23+01:00

Amennyiben a lakóhelyén vagy a munkahelyén, esetleg ismerőseinél eldugult a csatornarendszer, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk 1988 óra foglalkozik gépi duguláselhárítással. Ez idő alatt nagy szakmai tapasztalatra tettünk szert a dugulás megszüntetése területén.

Bármilyen dugulás megszüntetésében számíthat ránk, legyen az WC, mosogató, mosdó, fürdőkád, zuhanyzó, udvari fő vezeték, ejtővezeték vagy akár strang vezeték. A duguláselhárítást maximális szakmai odaadással végezzük, melyre akár 1 hónap garanciát vállalunk.

A duguláselhárítást beltéren spirálos, csőgörényes tisztítással végezzük. Gépi csőgörényes tisztítás elvégzéséhez több méretű gépi spirállal, csőgörénnyel, és a hozzá való tisztítófejekkel rendelkezünk. Minden szaniterhez más fajta és méretű duguláselhárító eszközt használunk. A duguláselhárítást Budapesten lehetőleg egy órán belül elvégezzük, de senkinél nem kapkodunk vagy végzünk gyors munkát csak azért, hogy minél több helyre eljussunk, ezért nem is hirdetjük magunkat gyorsszolgálat néven!

A duguláselhárítás nem egy egyszerű feladat még akkor sem, ha annak látszik. Szakembereink is évekig csak megfigyelik a munkát és a csak a kezük alá dolgozhatnak a profi duguláselhárítóknak, mire az első munkát önállóan elvégezhetik, felügyelet mellett. Az ipari gépekkel nagyon könnyen lehet kárt okozni ha nem megfelelő kezekben van. A woma gépekkel akár súlyos testi sérüléseket is lehet okozni, ezért ezeket a gépeket jobb, ha szakember kezeli.

A duguláselhárítást 3 woma gépkocsival végezzük, akár mélygarázsba is beférünk. Ezek a gépek vannak felszerelve gépi duguláselhárító csőgörényekkel, és a tisztítás ellenőrzéséhez szükséges több méretű kamerával, mely segítségével azonnal felhívhatjuk figyelmét az esetleges hibákra, melyek a dugulást okozták.

Ha már kialakult a szűkület, vagy a dugulás akkor kár az időt vesztegetni, vagy akár a kézi csőgörényre pénzt, időt áldozni. Ilyenkor a dugulás már elég makacs ahhoz, hogy a kézi csőgörénnyel hatékony munkát végezzen. Ilyenkor már a nem megfelelően megválasztott csőgörénnyel akár nagy kárt is okozhat önmagának! Ha a csőgörény beszorul, megijedhet, amely kapkodáshoz vezet, melynek eredményeként eltörheti a csövet. Emiatt minden ügyelemnek fel szoktam hívni a figyelmét, hogy a kézi csőgörény csak karbantartásra alkalmas!

Ha már eldugult a csatorna, és a WC pumpa nem segít, forduljon szakemberhez!

A több mint 30 év szakmai tapasztalat, több méretű gépi tisztító spirál, a több mint 200 bar nyomású woma csatornatisztító gép, mely több mint 100 liter vízzel dolgozik percenkét és a kamera rendszereink segítségével oldjuk meg az Ön problémáját, a dugulást.

Milyen gépekkel dolgozunk?

Kizárólag gépi tisztítást és duguláselhárítást végzünk ipari duguláselhárító gépekkel, csőgörényekkel, szívó, nyomó pumpákkal és több méretű és nyomású woma berendezéssel.

Hol dolgozunk?

A leggyorsabban Budapesten, és az M0-ás körgyűrűn belül, illetve kívül még 2-3 települést tudunk elérni, de telefonos egyeztetés alapján akár országosan is végzünk munkát, sőt jártunk több alkalommal külföldön is!

Gyakran feltett kérdések

A duguláselhárító gép nem teszi tönkre a csatornát?2020-07-24T15:27:55+02:00

Ezek a gépek erre vannak kitalálva, de, ha nem vagyok biztos egy szerszám tökéletességében, akkor azt átalakítom, úgymond, testreszabom, az ízlésemnek megfelelőre formálom, formáltatom. Sok esetben ezekkel a szerszámokkal érünk el nagy sikereket.

Menyibe kerül a duguláselhárítás?2020-07-24T15:23:58+02:00

A duguláselhárítási munkánál nem lehet előre meghatározni a végösszeget. Természetesen vannak úgynevezett tól-ig áraink egy-egy átlagos munkára. Az esetek nagy részében bele is férünk az árak menüben található összeghatárokba. Amennyiben kiszálláskor már előre látható, hogy az összeg a megbeszélteknél több lesz, azt a munka elkezdése előtt közöljük mindenkivel, elkerülve ezzel a kellemetlen helyzeteket.

Miért nem tudjuk megmondani a pontos érkezést?2020-07-24T15:26:51+02:00

A duguláselhárításban minden munka más és más. Itt nincsenek adott időintervallumok adott hibákra! de ha lenne, akkor sem azzal foglalkoznánk. A tökéletes munkavégzés diktálja nekünk az időt!

Segítségre van szüksége?

Keressen bizalommal a +3670/7444-444-es telefonszámon, vagy a dugulaselharitass@gmail.com e-mail címen, akár ünnepnapokon is!

Go to Top