avada-plumber@2x

Duguláselhárítás szolgáltatás árak

Áraink gép spirálos duguláselhárítás esetén:

 • Légkondi kondenzvíz csepegtető duguláselhárítás árak:
  5.500 Ft – 25.000 Ft

 • Kád, Mosdó, piszoár, zuhanytálca duguláselhárítása:
  7.500 Ft – 25.000 Ft

 • Padlóösszefolyó duguláselhárítása:
  7.500 Ft – 25.000 Ft

 • Mosogató duguláselhárítása:
  9.000 Ft – 25.000 Ft

 • Wc duguláselhárítása:
  12.000 Ft – 25.000 Ft

 • Fő és ejtő vezeték spirálos duguláselhárítása:
  25.000 Ft – 40.000 Ft

  20 méter feletti munkavégzés esetén kedvezményes árainkról valamint óradíjas szolgáltatásainkról telefonon tájékozódhat!

Áraink magasnyomású womával történő csatornatisztítás esetén:

 • Csatornatisztítás nagynyomású woma mosóberendezéssel:
  25.000 Ft – 40.000 Ft

 • 20m feletti munka esetén:
  Kedvezményeket adunk árainkból, melyről telefonon érdeklődhet!

 • Sitt, törmelék eltávolítása a tisztítóaknákból:
  Megbeszélés alapján számlázzuk!

Kamerás cső és csatornavizsgálat:

 • Kamerás csővizsgálat:
  30.000 Ft-tól

 • 20m feletti munka esetén:
  Kedvezményeket adunk árainkból, melyről telefonon érdeklődhet!

 • Önjáró kamerás csatornavizsgálat:
  Telefonos megbeszélés alapján!

Nyomvonal meghatározás:

 • Nyomvonal meghatározás:
  Telefonos megbeszélés alapján!

Csőtörés műszeres bemérése:

 • Csőtörés műszeres bemérése:
  Telefonos megbeszélés alapján!

Áraink az ÁFÁ-T NEM tartalmazzák és tájékoztató jellegűek, a pontos árainkról telefonon érdeklődhet! Számlát közületek részére is tudunk adni!

Törekszünk az olcsó, gyors, pontos és precíz munkavégzésre!

Adódhatnak előre nem tervezhető problémák, mert minden munka más-más jellegű. A gépek igénybevétele és a szolgáltatásra fordított idő alakítja ki a felmerülő költségek végösszegét.

Az elvégzett munkára Garanciát vállalunk. Előre megbeszélt és kialkudott duguláselhárítás áraktól csak extrém helyzetekben térünk el. Hívjon bizalommal, ha Önnek fontosak a fix duguláselhárítás árak.

Amennyiben nem egy szokványos duguláselhárítással vagy csatornatisztítással találkozunk vagy a ráfordított munkaidő több mint 1.5 óra, óradíjas szolgáltatásunkról a helyszínen még a munka elkezdése előtt tájékoztatjuk!

Hívjon!

Lefolyó problémák: Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tisztítható meg az elzsírosodott lefolyó?2023-05-24T09:27:47+02:00

Az elzsírosodott lefolyók tisztítása gyakran magában foglalja a zsíroldó szerek használatát, hogy eltávolítsa a zsírt és az olajat a lefolyó faláról. A forró víz használata is segíthet feloldani a zsírt és megkönnyíteni a lefolyását.

Hogyan tisztítható meg az eldugult lefolyó házilag?2023-05-24T09:27:00+02:00

Az eldugult lefolyók tisztítása házilag gyakran magában foglalja a háztartási termékek, például a szódabikarbóna és ecet használatát, hogy feloldja a dugulást. Ezenkívül a különböző lefolyótisztító eszközök, mint például a lefolyótisztító spirál, is hasznosak lehetnek.

Hogyan tisztítható meg a konyhai lefolyó?2023-05-24T09:25:53+02:00

A konyhai lefolyó tisztítása fontos a zsír, olaj és ételek maradványainak eltávolításához, amelyek eldugulást okozhatnak. A rendszeres tisztítás segít megelőzni a lefolyó eldugulását és a kellemetlen szagokat. A sütőpor és a forró víz kombinációja hatékony lehet a zsír és az olaj feloldásában.

Miért jön vissza a víz a lefolyóból?2023-05-24T09:25:15+02:00

Ha a víz visszajön a lefolyón keresztül, az azt jelzi, hogy valahol eldugulás van a csőrendszerben. Ez a probléma gyakran a mosogatóban vagy a fürdőszobában fordul elő, ahol a víz nem tud szabadon áramlani a csöveken keresztül. A szódabikarbóna nagyszerű természetes tisztítószer, amely segít feloldani a zsírt és az olajat a lefolyóban. Egyszerűen szórjunk egy csésze szódabikarbónát a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

Miért jön fel a víz a padlóösszefolyón?2023-05-24T09:24:34+02:00

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor a padlóösszefolyó eldugul, és a víz nem tud lefolyni. Ez gyakran a padlösszefolyóban felhalmozódó szennyeződések, például haj, szappan és egyéb anyagok miatt következik be. A lefolyótisztító eszközök, mint példáula lefolyótisztító spirál, hasznosak lehetnek ebben a folyamatban.

Miért jön vissza a víz a lefolyóból?2023-05-24T09:23:50+02:00

Ha a víz visszajön a lefolyón keresztül, az jelzi, hogy valahol eldugulás van a csőrendszerben. Ez a probléma gyakran a mosogatóban vagy a fürdőszobában fordul elő, ahol a víz nem tud szabadon áramlani a csöveken keresztül. A folyékony lefolyótisztítók kereskedelmi termékek, amelyeket kifejezetten a lefolyók tisztítására terveztek. Ezek a termékek gyakran tartalmaznak erős vegyszereket, amelyek feloldják a zsírt, az olajat és az ételek maradványait a lefolyóban.

Miért folyik le lassan a víz a zuhanytálcából?2023-05-24T09:23:13+02:00

Ez a probléma gyakran a haj, szappan és egyéb anyagok felhalmozódása miatt alakul ki a zuhany lefolyójában. Ezek az anyagok lassítják a víz lefolyását, és végül eldugulást okozhatnak. A só segíthet a dugulás feloldásában. Szórjunk egy csésze sót a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

Miért nem folyik le a víz a mosogatóban?2023-05-24T09:16:04+02:00

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor az ételek maradványai, zsír vagy olaj felhalmozódik a lefolyóban, ami elzárja a víz útját. Ez idővel eldugulást okozhat, ami megakadályozza a víz lefolyását. A probléma megoldására használhatunk sütőport. Egyszerűen szórjunk egy csésze sütőport a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

További érdekes cikkek a duguláselhárításról

Go to Top