Mit tehet az ember, ha vécét már nem lehet lehúzni, ha a víz nem lefelé, hanem a vécékagylón inkább kifelé akarna távozni? Mindenek előtt azonnal keríteni kell egy vészhelyzeti mosdót, hogy ne törjön ki a vécépánik.

Vannak munkahelyek, amelyek egy családi ház hátsó traktusában találhatók. Ha a gazda, vagy a műhelytulajdonos peches és az utcai szennyvízvezeték elég magasan van, akkor borítékolható, hogy húsz-harminc métere, éppen hogy csak lejtő szennyvízvezeték előbb-utóbb eltömődik. Hiába van ráírva némely vécépapír gurigájára, hogy nyugodtan dobd csak a vécébe, majd szétoldódik és leviszi a víz. Időnként mégsem. Ilyen esetben pedig nem áll neki az ember levelet írni a papírgyárnak, hogy baj van, szükségállapot adódott, vécépánik állt elő.

A megoldás megint csak a duguláselhárítás: először is a szennyvízvezeték eltömődését kell megszüntetni, aztán pedig jöhet a tervezés és esetleg az átemelő szivattyú. Talán nem lesz meglepő önöknek, hogy természetesen a tervek elkészítését, a szükséges eszközök beszerzését és a kivitelezést is vállaljuk.

Duguláselhárítás: éjjel, nappal. A több évtizedes szakmai tapasztalatunkban nyugodtan megbízhat. Csak olyan gépet szerelünk be, amelyik valahol már bizonyított. Garanciával, precízen dolgozunk.

Nem csupán az átemelő szivattyú beépítését végezzük el, hanem annak karbantartására is vállalkozunk, mert ezek a berendezések különösen nagy terhelésnek vannak kitéve, nem szokványos működésűek és meghibásodásuk pillanatok alatt szükségállapothoz vezet. Ha felmondják a szolgálatot, azonnal kész a dugulás, a vécét nem lehet használni, a zuhanyzót nem lehet igénybe venni, vagyis kész katasztrófa.

De ott van megint a duguláselhárítás, bízza ránk a karbantartást, és elkerülheti a derült égből hirtelen érkező szükséghelyzeteket.