WC Duguláselhárítás

Rendkívüli duguláselhárító szolgáltatást kínálunk, hogy megszabaduljunk a legmakacsabb dugulásoktól is! Leave the work to us, és élvezze a tiszta és zavartalan fürdőszobát.

Szolgáltatásunkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleink gyors és hatékony megoldást kapjanak a WC dugulás problémáira. Tudtad, hogy egy átlagos háztartásban évente akár több alkalommal is szükség lehet duguláselhárításra? A leggyakoribb okok közé tartozik a nem megfelelően lehúzott tárgyak, mint például nedves törlőkendők, amelyek nem bomlanak le a csatornarendszerben, vagy éppen a túlzott mennyiségű papír használata.

Érdekességek és Statisztikák

 • Statisztikák szerint a dugulások 70%-a háztartási WC-kben történik.
 • Az Egyesült Államokban évente több mint 400 millió dollárt költenek duguláselhárításra.
 • Magyarországon a legtöbb dugulás a téli hónapokban fordul elő, amikor a csövek hajlamosabbak a szűkületre a hideg miatt.

Our services:

Gyors Reakcióidő:
24 órás elérhetőséggel és gyors kiszállással garantáljuk, hogy bármikor számíthatsz ránk. Tudtad, hogy a legtöbb dugulás esetén az azonnali beavatkozás elengedhetetlen a nagyobb károk elkerülése érdekében? Szakembereink a hívásod után rövid időn belül a helyszínen vannak, hogy minél előbb megkezdjék a munkát.

Tapasztalt Szakemberek:
Csapatunk tagjai több éves tapasztalattal rendelkeznek a duguláselhárítás területén. Munkájuk során nemcsak a problémát oldják meg, hanem hasznos tanácsokkal is ellátnak, hogy hogyan kerülheted el a jövőbeni dugulásokat. Az ügyfél visszajelzései alapján szakembereink a legmagasabb minőséget képviselik a piacon.

Modern Eszközök:
Korszerű technológiával és eszközökkel dolgozunk, hogy a lehető legkevesebb kárt tegyük otthonodban. A legmodernebb kamerarendszereket és csőtisztító eszközöket használjuk, amelyek segítségével pontosan fel tudjuk mérni a problémát és célzottan tudjuk elhárítani a dugulást. Ez nemcsak hatékonyabb, de gyorsabb megoldást is jelent számodra.

Kedvező Árak:
Szolgáltatásaink versenyképes árakon érhetők el, No hidden costs. Árainkat előre közöljük, így nincsenek meglepetések. Tudtad, hogy az ügyfelek 85%-a elégedettebb a szolgáltatással, ha nincsenek rejtett költségek? Mi ennek megfelelően járunk el, hogy te is elégedett legyél a végeredménnyel és az árakkal egyaránt.

Válaszd szolgáltatásunkat, és tapasztald meg a gyors, hatékony és kedvező árú duguláselhárítást!

WC Duguláselhárítás
WC Duguláselhárítás

Szolgáltatás Menete

Hogyan Dolgozunk?

Kapcsolatfelvétel:
Hívj minket vagy töltsd ki az online űrlapunkat, és azonnal felvesszük veled a kapcsolatot. Az első lépés, hogy pontosan megértsük a problémát, ezért rögtön az első hívásnál részletesen kikérdezünk a tünetekről és a helyzetről.

Helyszíni Felmérés:
Szakértőink a megadott időpontban érkeznek, hogy felmérjék a problémát. Részletesen áttekintjük a dugulás helyét és mértékét, és azonnal tájékoztatunk a lehetséges megoldásokról. Az előzetes felmérés során modern eszközökkel és kamerarendszerrel dolgozunk, hogy pontosan megállapíthassuk a hiba okát.

Anti-clogging:
Miután megállapítottuk a probléma pontos helyét és okát, azonnal megkezdjük a dugulás elhárítását. Gyorsan és hatékonyan dolgozunk, minimalizálva a felfordulást és a kellemetlenségeket. Korszerű eszközeinkkel biztosítjuk, hogy a dugulást a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban szüntessük meg.

Ellenőrzés és Tanácsadás:
A munka befejezése után ellenőrizzük az elvégzett munkát, hogy biztosak legyünk benne, minden rendben van. Emellett hasznos tanácsokkal látunk el, hogyan előzheted meg a jövőbeni dugulásokat. Ügyfeleink elégedettsége érdekében mindig biztosítjuk, hogy minden kérdésedre válaszoljunk és a legjobb megoldásokat ajánljuk.

Ez a lépésről-lépésre megközelítés biztosítja, hogy minden ügyfelünk a legmagasabb szintű szolgáltatást kapja. Bízd ránk a WC duguláselhárítást, és tapasztald meg a professzionális és gyors megoldást!

Gyakori Kérdések

FAQ – Frequently Asked Questions

Mennyi idő alatt érkeznek ki?
In general 1-2 órán belül a helyszínen vagyunk. Tudtad, hogy a gyors reagálás nemcsak kényelmes, de sok esetben megelőzheti a nagyobb problémák kialakulását is? Azonnali beavatkozásunkkal minimalizálhatjuk a további károkat és gyorsan helyreállíthatjuk a normál működést.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?
Az árak a dugulás mértékétől és a szükséges eszközöktől függenek, de mindig előre egyeztetjük. A szolgáltatás pontos árazása érdekében az előzetes helyszíni felmérés során felmérjük a munka nagyságát és a szükséges eszközöket. Áraink átláthatóak és versenyképesek, hogy ne érjen meglepetés.

Milyen garanciát vállalnak?
Munkánkra 100% We provide a guarantee, és ingyenes utólagos ellenőrzést biztosítunk. Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra, ezért minden elvégzett munkát ellenőrzünk és szükség esetén korrigálunk. A garancia biztosítja, hogy bármilyen felmerülő probléma esetén azonnal és költségmentesen beavatkozunk.

A gyakran ismételt kérdések részben minden fontos információt megtalálsz, ami segíthet a döntésedben és megkönnyítheti a szolgáltatásunk igénybevételét. Ha további kérdéseid vannak, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

WC Duguláselhárítás
WC Duguláselhárítás

Ügyfélvélemények

Magyar Endre duguláselhárítás Budapest IconEndre Magyar blockage removal Budapest

Budapest, Asking Street 12

4.8 151 Reviews

 • Avatar Beatrix Antal ★★★★★ Last week
  Mosogató dugulása miatt hívtam őket. Előzőleg már voltak ... More kint mások, akiknek nem sikerült tartósan és jól megoldani a problémát.
  Időpontot előző nap egyeztettünk, kérésemre kétszer is telefonáltak merre járnak, várhatóan mikor érnek ide (ez fontos volt nekem mert én is úgy ütemeztem a hazaérkezést, legyek otthon mire ők is érkeznek).
  Tökéletes munkát végzett a két úriember, modoruk kifogástalan, megjelenésük szintén. Munka végeztével többször ellenőrizték a lefolyást, tanácsokat adtak a jövőbeni dugulások ellen és még össze is takarítottak maguk után.
  A telefonon előre megbeszélt fix összeget fizettem. Ha probléma lesz a jövőben, ismét őket fogom keresni. Bátran ajánlom őket!
 • Avatar Andor Kármán ☆☆☆☆ a month ago
  I would not recommend it to anyone! They did not come at the agreed time, ... More I haven't even received a phone. After the agreed time 15 minutes I called, but he could not tell, when it would arrive.
 • Avatar Adam Gáspár ★★★★★ 4 Month
  expertise excellent, They worked with camera mapping. ... More The guy even washed up! Thank you
  This has been made disappear!
 • Avatar Edit Mészáros ★★★★★ 5 Month
  We were in a pretty tricky situation because the ferret got stuck ... More as my husband would have cleaned the pipe at the sink. He tried to get it out in every way, but he couldn't, and as I searched for Endre Magyar the next morning, they came out in the afternoon. They struggled to take out the ferret, but they succeeded and cleared the stubborn blockage. So I can only recommend them! They will come on time as agreed, They cope with even the difficult task, and they try to do so with as little dirt as possible. Thanks again!

You need help?

Search with confidence +3670/7444-444-and phone number, or the [email protected] at e-mail address, even on holidays!