Rothenberger R-60 és R600 valamint Ridgid K-50 és KM1500 cső és csatornatisztító gép.

Ezek a tisztítógépek melyekkel mára mindegyikkel ténylegesen rendelkezünk, a szennyvízhálózat tisztítására lettek kifejlesztve. Nincs olyan dugulás vagy csatorna szűkület, amivel ne tudnának elbánni. A duguláselhárítónak csupán az adott feladathoz a legmegfelelőbb gépet és a hozzá tartozó tisztító spirálok közül a megfelelő méretűt és erősségűt kell kiválasztania! Fontos a pontosan kiválasztott célszerszám, csak így lehet a komoly géppark segítségével tökéletes munkát végezni.

Ridgid K-50:

A vékony csővezetékek szakértője és tisztítója! Lágy és rugalmas tisztító spirállal nem tehetünk kárt a vékony 32-es csatornacsövekben. A vékony spirálra integrált tisztítófej segítségével tökéletesen letisztítja a szappant, szőrszállakat és a borotvahabot még a kényes nem tökéletes illesztésű csővezetékek oldalfaláról is.

Rothenberger R60 és R600:


Tulajdonképpen két egyforma minőségű tökéletes ipari célokra kifejlesztett csatornatisztító gépről beszélünk. Csak a külalakjukban és a működtetők kar elhelyezésében térnek el egymástól. Komolyabb konyhai zsírok, építési kötőanyagok, összeállt fekália, gyengébb fagyökérzet eltávolítására lett kifejlesztve. Nagy segítség a duguláselhárítási munkák elvégzésekor, nincs ellenfele a piacon!

Ridgid KM1500:

Robosztus kivitelezésű ipari csatornatisztító és gyökérvágó gép! Nincs olyan csatornába nőtt fagyökérzet, amivel ne tudna elbánni. Nagyon erős, motorjának köszönhetően csak a megfelelő védőfelszerelésben használható. Képes az emberi kart is eltörni, ha nem szakszerűen használják. Általában fagyökérzet eltávolítására használatos, de tökéletes ellenfele a makacs dugulásoknak.

Ha bármilyen kérdése merült fel, vagy szeretné szolgáltatásaimat igénybe venni, hívjon bátran a +3620/318-1614-es telefonszámon, akár éjjel is, az év minden napján, vagy keressen a dugulaselharitass@gmail.com e-mail címen!