avada-plumber@2x

Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!

Ahhoz, hogy minden dugulást egészen biztosan szakszerűen el tudjunk hárítani szakmai tapasztalataink mellett a megfelelő, professzionális eszközök sietnek segítségünkre. A duguláselhárító felmérve az adott szituációban felmerülő problémát, a megfelelő és arra legalkalmasabb eszközzel fogja megszüntetni a dugulást.

Duguláselhárítás közben mindig a legfejlettebb, legmodernebb technológiájú gépek birtokában bármely dugulási problémával hatékonyan veszik fel a harcot az alábbi segédeszközök segítségével. Duguláselhárítás közben nem elég csupán a spirállal dolgozni a szennyvízvezetékben s mivel rengeteg féle dugulás létezik, így több fajta eszközre is szükség van.

Alapvetően 5 fajta dugulási problémával szembesülhetünk munka közben:

1. papír vagy hajcsomók által keltett dugulás
2. a zsírlerakódások következtében kialakult dugulás, ezek kemény dugulástípusok
3. ugyancsak zsírlerakódások, melyek hosszú idő alatt jöttek létre és már elkövesedett,
megkeményedett anyagok
4. fa gyökérbenövések
5. iszaposodás

Egyenes fúró, átmérője megegyezik a csőtisztító spirál átmérőjével.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Buzogányos fúró, könnyebb iszaposodás fellazítására szolgál.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Visszavezető fúró, beszorult rongy eltávolítására szolgál
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Tölcséres fúró szintén laza iszaposodás eltávolításakor van segítségünkre.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!

Mindig a dugulás, elzáródás típusától függően kell megválasztani, hogy milyen fúrófejet választunk azok megszüntetéséhez. Az átfúrandó anyag lehet haj, zsírlerakódás, konyhai hulladék, papír, textíliák. Ezeket a fúrófejeket a tisztító spirál végére erősítve használjuk.

Villás vágófej Ez az eszköz alkalmas a makacs zsírlerakódások ledörzsölésére, levágására valamint egyéb anyagok összeaprítására, enyhébb eliszaposodás esetén is alkalmazható.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Lapátfejű fúró Formára hajlított fúró eliszaposodott csatornákhoz, szilárdabb dugulásokhoz ajánlott.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Spirálos fűrészfogú vágófej – Benőtt, könnyebb gyökérzet és vékonyabb ágak szétaprításánál tesz jó szolgálatot. Fák gyökérzetének eltávolításához ajánlott.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Fogazott, keresztlapos fúró – Nagy hatékonyságú eszköz kemény dugulások átfúrásához és eltávolításához, malter könnyebb beton kivágásához,
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Láncos tisztítófejek – A fő dugulás elhárítása után a csőhálózat oldalfalának tisztítására, maradék zsírlerakódások eltüntetésére, a teljes csőkeresztmetszet tisztítására szolgál.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Keményfém fúrófejek – keményfém élek valamint a legkeményebb dugulások elhárításához, betonlerakódások, vízkő, húgykő, gipsz eltávolításához alkalmazható hatékonyan.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Recézett, villás fej – általános duguláselhárítási feladatokra, főként fa gyökérbenövésekre és azok kivágására ajánlott.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!
Két utas gyökérvágó – gyökerek, ágak, szilárd anyagok vágásához, előre-hátra menetben.
Duguláselhárítási eszközök, fúrófejek és vágó élek!

Remélem ezen bejegyzésem is segítségükre volt, ne feledjék, hogy ha bármilyen kérdésük merült fel, vagy szeretnék szolgáltatásaimat igénybe venni, hívjanak bátran a +3620/318-1614-es telefonszámon, akár éjjel is, az év minden napján, vagy keressenek a [email protected] e-mail címen!

Lefolyó problémák: Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tisztítható meg az elzsírosodott lefolyó?2023-05-24T09:27:47+02:00

Az elzsírosodott lefolyók tisztítása gyakran magában foglalja a zsíroldó szerek használatát, hogy eltávolítsa a zsírt és az olajat a lefolyó faláról. A forró víz használata is segíthet feloldani a zsírt és megkönnyíteni a lefolyását.

Hogyan tisztítható meg az eldugult lefolyó házilag?2023-05-24T09:27:00+02:00

Az eldugult lefolyók tisztítása házilag gyakran magában foglalja a háztartási termékek, például a szódabikarbóna és ecet használatát, hogy feloldja a dugulást. Ezenkívül a különböző lefolyótisztító eszközök, mint például a lefolyótisztító spirál, is hasznosak lehetnek.

Hogyan tisztítható meg a konyhai lefolyó?2023-05-24T09:25:53+02:00

A konyhai lefolyó tisztítása fontos a zsír, olaj és ételek maradványainak eltávolításához, amelyek eldugulást okozhatnak. A rendszeres tisztítás segít megelőzni a lefolyó eldugulását és a kellemetlen szagokat. A sütőpor és a forró víz kombinációja hatékony lehet a zsír és az olaj feloldásában.

Miért jön vissza a víz a lefolyóból?2023-05-24T09:25:15+02:00

Ha a víz visszajön a lefolyón keresztül, az azt jelzi, hogy valahol eldugulás van a csőrendszerben. Ez a probléma gyakran a mosogatóban vagy a fürdőszobában fordul elő, ahol a víz nem tud szabadon áramlani a csöveken keresztül. A szódabikarbóna nagyszerű természetes tisztítószer, amely segít feloldani a zsírt és az olajat a lefolyóban. Egyszerűen szórjunk egy csésze szódabikarbónát a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

Miért jön fel a víz a padlóösszefolyón?2023-05-24T09:24:34+02:00

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor a padlóösszefolyó eldugul, és a víz nem tud lefolyni. Ez gyakran a padlösszefolyóban felhalmozódó szennyeződések, például haj, szappan és egyéb anyagok miatt következik be. A lefolyótisztító eszközök, mint példáula lefolyótisztító spirál, hasznosak lehetnek ebben a folyamatban.

Miért jön vissza a víz a lefolyóból?2023-05-24T09:23:50+02:00

Ha a víz visszajön a lefolyón keresztül, az jelzi, hogy valahol eldugulás van a csőrendszerben. Ez a probléma gyakran a mosogatóban vagy a fürdőszobában fordul elő, ahol a víz nem tud szabadon áramlani a csöveken keresztül. A folyékony lefolyótisztítók kereskedelmi termékek, amelyeket kifejezetten a lefolyók tisztítására terveztek. Ezek a termékek gyakran tartalmaznak erős vegyszereket, amelyek feloldják a zsírt, az olajat és az ételek maradványait a lefolyóban.

Miért folyik le lassan a víz a zuhanytálcából?2023-05-24T09:23:13+02:00

Ez a probléma gyakran a haj, szappan és egyéb anyagok felhalmozódása miatt alakul ki a zuhany lefolyójában. Ezek az anyagok lassítják a víz lefolyását, és végül eldugulást okozhatnak. A só segíthet a dugulás feloldásában. Szórjunk egy csésze sót a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

Miért nem folyik le a víz a mosogatóban?2023-05-24T09:16:04+02:00

Ez a probléma általában akkor fordul elő, amikor az ételek maradványai, zsír vagy olaj felhalmozódik a lefolyóban, ami elzárja a víz útját. Ez idővel eldugulást okozhat, ami megakadályozza a víz lefolyását. A probléma megoldására használhatunk sütőport. Egyszerűen szórjunk egy csésze sütőport a lefolyóba, majd öntsünk rá egy csésze forró vizet, és hagyjuk hatni néhány percig, mielőtt leöblítenénk.

További érdekes cikkek a duguláselhárításról

Go to Top