Szeretné elkerülni a dugulást és az azzal járó felfordulást?

Day and night, at home and abroad, you can count on us!

Sajnos dugulás a zárt emésztőgödörrel rendelkező házaknál is előfordulhat. Why would the sewer be different here? However, cleaning the pipeline is much more difficult in this case, hiszen minden liter folyadék a zárt gödröt telíti. Ha pedig a szennyvíztároló megtelik, akkor szippantásra szorul, mely további költségekkel terheli pénztárcánkat.

In places, where the sewage system terminates in a digestion pit, a clogging you have to save on washing water. Kevés vízzel és nagy teljesítménnyel kell elhárítani a problémát. It must be assessed first, hol lehet a baj és a szennyvízvezeték melyik részében található a dugulás. If lucky, the location of the blockage can be determined by mechanical means, ám előfordul olyan is, hogy a dugulás helye nehezen hozzáférhető.

Why choose us?

Mert mi duguláselhárítás során olyan berendezést használunk, which is introduced into the pipeline under very high pressure, valósággal leolvasztja a csőfalra rakódott szennyeződéseket! A titok a berendezés teljesítményében rejlik, ugyanis így kevés vízre szükség, mely nem terheli a szennyvíztartályát. We also pay attention during clogging removal, to handle the pipeline with care.

Anti-clogging with warranty, reggeltő estig és éjszaka is, bennünk megbízhat!

Kérdése van? Keressen minket a 0670/744-4444-es telefonszámon, or contact us Facebook on our site!

 

More interesting articles on anti-clogging