Szeretné elkerülni a dugulást és az azzal járó felfordulást?

Éjjel-nappal, itthon és külföldön, ránk bizton számíthat!

Sajnos dugulás a zárt emésztőgödörrel rendelkező házaknál is előfordulhat. Miért pont itt lenne más a szennyvízvezeték? Csakhogy a csővezeték tisztítása ebben az esetben sokkal körülményesebb, hiszen minden liter folyadék a zárt gödröt telíti. Ha pedig a szennyvíztároló megtelik, akkor szippantásra szorul, mely további költségekkel terheli pénztárcánkat.

Olyan helyeken, ahol a szennyvízrendszer emésztőgödörben végződik, a duguláselhárítás során takarékoskodni kell a mosóvízzel. Kevés vízzel és nagy teljesítménnyel kell elhárítani a problémát. Először is fel kell mérni, hol lehet a baj és a szennyvízvezeték melyik részében található a dugulás. Szerencsés esetben mechanikai eszközökkel megállapítható a dugulás helye, ám előfordul olyan is, hogy a dugulás helye nehezen hozzáférhető.

Miért válasszon minket?

Mert mi duguláselhárítás során olyan berendezést használunk, amely a csővezetékbe juttatva igen nagy nyomással, valósággal leolvasztja a csőfalra rakódott szennyeződéseket! A titok a berendezés teljesítményében rejlik, ugyanis így kevés vízre szükség, mely nem terheli a szennyvíztartályát. A duguláselhárítás közben ügyelünk arra is, hogy óvatosan bánjunk a csővezetékkel.

Duguláselhárítás garanciával, reggeltő estig és éjszaka is, bennünk megbízhat!

Kérdése van? Keressen minket a 0670/744-4444-es telefonszámon, vagy keressen minket Facebook oldalunkon!

 

További érdekes cikkek a duguláselhárításról