Karbantartott szivattyúkkal elkerülheti a dugulást

A dugulás jöhet váratlanul, mint a mennykő, azonban a leggyakrabban menetrendszerűen bosszantja a kevésbé gondos lakástulajdonost. A csövek elzáródását sokszor az okozza, hogy megfeledkeznek a vezetékek karbantartásáról. A „Miért törődnék vele, a víznek az a dolga, hogy elfolyjon!” magatartás könnyen megbosszulja magát. A megoldás csak a duguláselhárítás. Éjjel-nappal, Budapesten és az ország más részein is hívhat bennünket, sőt a szomszédos országokba is elmegyünk, ha szakszerű munkánkra igény van.

Tudvalevő:

a szennyvízvezeték falára könnyen kirakódhat a víz felszínén, filmszerűen megbúvó zsírrétek. Először csak leheletnyi vastag, aztán a réteg egyre nő, s beleragadnak az apró szilárd szemcsék. A cső belső átmérője pedig egyre kisebb lesz, ennek pedig egyenes következménye, hogy mindig kevesebb szennyvíz tud majd átpréselődni rajta. Többek között emiatt találták ki a zsírfogókat, amelyeket előszeretettel használnak éttermek, mosodák, cukrászüzemek. Ha a zsírt sikerül kiszűrni, kisebb a valószínűsége a szennyvízvezeték eltömődésének, kevesebbszer kell hívni a duguláselhárítókat.

Csakhogy a zsírfogókat rendre tisztítani kell. Nem túl kellemes munka, de elkerülhetetlen, ha nem akarnak nagyobb bajt. A zsírfogók rendszeres szakszerű karbantartása fontos a dugulások elkerülése érdekében! Ehhez pedig szakember kell.

Bízza ránk:

jövünk, tisztítunk, megóvjuk a berendezéseit. Rendelje meg a menetrend szerinti karbantartást. A duguláselhárításban nagy tapasztalatot szerzett munkatársaink a zsírfogók karbantartását is precízen elvégzik. Az önöknél alkalmazott üzemi technológia alapján könnyen meg tudjuk állapítani, hogy milyen gyakran van szükség az ellenőrzésre, a zsírfogók tisztítására. Nem is kell szólnia, mi tudni fogjuk, hogy mikor kell a következő ellenőrzésre menni. Természetesen, ha valami rendellenesség támad, akkor azonnal érkezünk.

Duguláselhárítás reggeltől estig, estétől reggelig az ön igényei szerint.

Volt nincs dugulás:

a legjobb, ha szakemberekre hagyja azt, amit a legtöbb esetben csak gyakorlott mesterek tudnak elvégezni. A zsírfogók rendszeres karbantartásával pénzt takarít meg és elkerüli az álmatlan éjszakákat. Előzze meg a bajt! Szóljon, megyünk, duguláselhárításban példát mutatunk. Szakembereink minden víz- és szennyvízvezetékhez értenek, jól ismerik a csőrendszerekhez tartozó berendezéseket.

Régi lakásoknál és mélyebben fekvő házaknál átemelő szivattyúkat is használnak, máskülönben nem tudnák a szennyvízvezeték gerinchálózatába eljuttatni a szennyvizet. Az átemelő szivattyúk rendszeres karbantartás nélkül könnyen feladják a szolgálatot. Bízza ezt is szakemberekre, a duguláselhárításban szerzett jártasságunkat itt is kamatoztatjuk.

Átemelő szivattyúk javítása, ellenőrzése és cseréje nálunk két év garanciával.

Ahol átemelő szivattyú van beépítve a szennyvízrendszerbe, különösen óvatosnak kell lenni, nehogy a szivattyút tönkretegyük. A motor könnyen „leéghet”, használhatatlanná válik, ha nehezen aprítható anyagok kerülnek a vezetékbe. A műanyag zsák, az erős pamutrongy vagy a tisztasági betét, pelenka mind olyan anyag, ami „kifog” az átemelő szivattyún. Ezek a berendezések képesek „összedarálni” a WC-be kerülő nagyobb darabokat is. Azonban az előbb említett anyagok rátekerednek a szivattyú aprítókerekeire és máris kész a baj. Jöhet a duguláselhárítás, pénz idő, bosszúság. De mindez nem csupán odafigyelés kérdése. Fontos, hogy rendszeresen időközönként megvizsgáltassuk az átemelő szivattyúkat. Az időszakonkénti karbantartással jelentősen megnövelheti a szivattyúk élettartamát és ez önnek és a családnak biztonságot jelent, hogy mindig tudják használni a WC-t. Hogy ez mennyire fontos, az csak egy dugulásnál derül ki. A szükség törvényt bont, de nem falat és eldugult csővezetéket. Ilyenkor csak a duguláselhárítás a megoldás.