Ha geberit csatorna cső akkor duguláselhárítás. A duguláselhárítási munkáink során egyre elterjedtebb a geberit csatorna cső alkalmazása. Ez még nem is lenne baj, hiszen maga a geberit cső egy rugalmas, ellenálló anyag. De sok esetben a tisztítás közben észleljük, hogy a csatornán nincs tisztító nyílás, vagy az illesztések nem megfelelően vannak kiképezve, így a duguláselhárítási munka szinte elvégezhetetlenné válik. A geberit cső ragasztott, illetve össze olvasztott illesztésű cső. Csak speciális geberit hegesztő géppel tudunk rá tisztító nyílást elhelyezni.

Nem kell hozzá több, mint egy tisztító nyílás és két darab elektro karmantyú. Nagy sikerrel ész szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére geberit vezetékek tisztíthatóságának kialakításakor. Geberit tisztítónyílás elhelyezésekor. Sok esettel találkozunk amikor egy illesztés nem lett jól meg hegesztve, ilyenkor is helyt tudunk állni, ha például tisztítás közben éri a csövet sérülés a nem megfelelő illesztés miatt.

Amennyiben szüksége van ránk akár a duguláselhárítás megkezdése érdekében, hívjon bizalommal! Geberit csőhegesztés elekro karmantyú hegesztő géppel és tompahegesztő géppel, közismertebb nevén palacsinta sütővel!

Originally posted 2017-02-13 10:28:31.