Éjszaka lenne szükséged segítségre, de nem tudod kihez fordulj? Ünnepnapon vagy hétvégén találtad szembe magad a problémával? Ne aggódj, bízd ránk, ugyanis ránk bármikor számíthatsz, a nap 24 órájában állunk rendelkezésedre, hétvégén és ünnepnapokon is, az év minden napján!

Legyen szó WC, padlóösszefolyó, mosogató, kád, vagy akár kültéri dugulásról, szennyvíz duguláselhárításról, mi 1 órán belül ott vagyunk és segítünk a bajban, hiszen nincs olyan dugulás, mellyel ne találkoztam volna a 34 éve tartó karrierem során!

Nonstop duguláselhárítás Budapesten és környékén az év minden napján

Karbantartásra, állapotfelmérésre lenne szükséged? Válaszd kamerás csatornavizsgálat szolgáltatásunkat, melynek segítségével felmérjük a csatornarendszer állapotát és ha baj van, azonnal cselekszünk!

SOS duguláselhárításra lenne szükséged a 16. kerületben, vagy Budapest más részén? Hívj minket a +3670/7444-444-es telefonszámon, vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, vagy írj üzenetet Facebook oldalunkon!

Nincs időd telefonálni? Kérj visszahívást weboldalunk alján a kijelölt helyen és mi visszahívunk, majd a megbeszéltek alapján, gyorsan, hatékonyan, garanciálisan hárítjuk el az otthonodat érő legmakacsabb dugulást is a lehető legkorszerűbb gépek segítségével!

 

További érdekes cikkek a duguláselhárításról