Átemelő szivattyúzásról röviden

Az átemelő szivattyúk helytelen használata, illetve nem a WC-be való dolgok dobálása miatt rengeteg probléma adódik, amelyek többek közt a szivattyú meghibásodásához vezethet. A probléma megoldásához javarészt szakember segítsége szükséges, mi pedig ebben próbálunk Önnek segítséget nyújtani.

Régebben már az átemelő szivattyúk védelme érdekében rácsot, ülepítőt, valamint homokfogót is beépítettek, amelyek jelentős többletkezeléssel, építményigénnyel, anyagelszállítással és meleg időben bűzhatással is jártak. A szennyvízátemelés jelenlegi uralkodó géptípusa a centrifugál szivattyú. Az alkalmazási területek kiterjedéséhez a kedvező energiafelhasználás, a kiépített szervizhálózat, a kis helyigény, az egyszerű beépítés és a karbantartás, valamint a nagy teljesítményintervallum egyaránt hozzájárult. A folyadék mennyisége általában elegendő a túlhevülés elkerülésére, míg az átemelő szivattyú nagy teljesítményen működik. Az átemelő szivattyú meghibásodásának kockázata megnő, ha kisebb teljesítmény szinten a hűtés nem megfelelő, ezáltal a csapágyak túlmelegedhetnek, megszorulhatnak, de vezethet az átemelőszivattyú leégéséhez is.

600x600_405916410

A szennyvízátemelő szivattyúk optimális működése és a meghibásodások elkerülése érdekében elengedhetetlen az átemelő szivattyúk rendszeres időközönkénti tisztítása, illetve karbantartása. Cégünk 25 éves tapasztalattal és kiváló referenciákkal rendelkezik a nagy méretű közüzemi, de a háztartási szennyvízátemelők tisztítása és karbantartása terén. Csak szakszervizelt szivattyúk beépítésével, létesítésével foglalkozunk, így nyugodtan ránk bízhatja a munkát, biztosan nem fog csalódni!

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, készséggel állunk rendelkezésére! Keressen bennünket! Hívjon minket bizalommal!

2528555

Átemelő szivattyú javítása előtte után

átemelő szivattyú javítás
átemelő szivattyú javítás