A telefonos megkeresésünk alkalmával, próbálja meg a problémát körülírni, ezzel is pontosíthatjuk a duguláselhárítás árakat és a munka elvégzésének idejét.

Kérdések amire a telefonos hívásakor, jó ha tudja a választ:

– Melyik megyében vagy kerületben van a probléma?
– Milyen fajta épületről van szó? (családi ház, panel, társasház, kereskedelmi épület, stb.)
– Udvaron vagy épületen belül van a dugulás?
– A dugulás milyen anyagú és típusú csővezetéket érint: (alapvezeték, strang vezeték)
– Mi dugult el? (mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca, pisouar, padlóösszefolyó, wc, …stb.)
– A csőátmérő, amennyiben tudja.
– Mitől dugulhatott el a szennyvíz vezeték? (betét, illatosító, törlőkendő…stb.)
– Mióta áll fenn a probléma?
– Ön vagy valaki próbálta már megoldani a problémát? (lefolyótisztító szerrel).

Duguláselhárító szakembereink, Budapesten, Pest megyében és Fejér megyében lehetőleg 1 órán belül megérkeznek, és a dugulás jellegétől és mértékétől függően, lehetőleg egy órán belül a dugulást elhárítják.
A WC, pisouar szennyvízvezetékében keletkezett dugulás elhárításainál, némely esetben le kell szerelni a szerelvényeket. A többi esetben, gyorsan, higiénikusan javarészt bontás nélkül oldjuk meg a dugulást. A legmodernebb felszerelésekkel dolgozunk! Amennyiben vízvezeték szerelő, villanyszerelő szakember bevonása is szükséges, azt is megoldjuk. A dugulás elhárításánál alkalmazott eszközök mindig a helyszíni szemle után kerülnek kiválasztásra.

Ha bármilyen kérdése merült fel, vagy szeretné szolgáltatásaimat igénybe venni, hívjon bátran a +3620/318-1614-es telefonszámon, akár éjjel is, az év minden napján, vagy keressen a dugulaselharitass@gmail.com e-mail címen!