A Budai oldal egyik legnagyobb kerülete változatos felszínnel rendelkezik. Bár a II. kerület hegyek és dombok tarkította felszínen fekszik, mégis közel helyezkedik el a belvároshoz. Kedvező fekvése és természeti adottságai miatt mára kedvenc lakóhelye lett a jómódú polgároknak. Mivel az ország egyik legelegánsabb térségében található közterületek rendelkeznek a legnagyobb értékövezeti átlaggal, így számos esetben több tízmillió forintot érő lakásban kell végezni a dugulás megszüntetését.

Budapest II. kerülete

 

Városrészekből egységes kerület…

Fővárosunk 2. kerületének egyes részei évezredes múltra tekintenek vissza. Már a római korból is találhatunk itt emlékeket, bár az általuk épített vízivárosi telepet a katonacsászárok ideje alatt az északról betörő törzsek elpusztították.
Az Árpádok korától kezdve több kisebb település nyomait is felfedezhetjük a kerület területén. Elsőként Nyék faluról (ma a Nagybányai út környéke) találhatunk említést, amely megerősíti azt a feltételezést, hogy a kerület a honfoglalás kori őseink szálláshelyéhez tartozott. De itt találhatjuk az 1212-ben megjelent Gercse falut, amelynek nevét a kerület egy hangulatos utcája a mai napig őrzi. Láthatjuk tehát, hogy számos itteni városrész a középkor során folyamatosan alakult ki, majd a kerület Budapest egyesítésével kezdett egységes képet mutatni.

Csatornázott luxusingatlanok

Fővárosunk észak-nyugati kerülete ma az egyik legnépszerűbb pihenőhelynek, egyben a legdrágább ingatlanövezetnek számít. Itt vannak az egész ország területén belül a legmagasabb értékátlaggal rendelkező ingatlanok, valamint a lakások négyzetméter árai is igen előkelő helyen szerepelnek.
Bár a II. kerület, jelentős része kertvárosias jellegű, a csatornahálózat azonban csaknem teljes egészében kiépült. Köszönhetően annak, hogy jelentős forrásokat fordítanak a csatornázottság javítására. A Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) projekt keretén belül csak a tavalyi évben mintegy 10 kilométernyi csatornát adtak át, mely kényelmi és környezetvédelmi szempontból is egyaránt javította az itt lakók életkörülményeit.

Budapest II. kerület

 

Sokszínű feladatok

Természetesen a kerület változatos felszíne a dugulás megszüntetése szempontjából is sokféle kihívással is jár. Szakembereink így a 2. kerületben az egyszerűbb dugulásoktól kezdve, a bonyolultabb technikákat igénylő gyökérbenövésekig, mindenféle esettel találkoznak. Mivel nem ritkán sokmilliós értékű ingatlanokban dolgoznak, így egyáltalán nem mindegy, hogy a dugulás megszüntetése milyen egyéb munkákkal fog járni. Köszönhetően a cégünk által alkalmazott korszerű technológiának, ügyfeleink megkímélhetik magukat a falbontástól, illetve a járulékos költségektől.

Minőségi dugulás megszüntetés szolgáltatás 2. kerületben!

Cégünk a II. kerületben minden egyes ügyfele számára profi módon végzett dugulás megszüntetést kínál. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően bármilyen lefolyóval, vécével, stb. kapcsolatos problémára tartós megoldást tudunk kínálni, megfizethető áron. Tevékenységünk eredményességét az is mutatja, hogy ügyfeleink közel 100%-a, a munkánkkal kapcsolatos elégedettségéről számolt be.
Mivel cégünk 11. kerületi telephelyétől nem túl távol esik a 2. kerület, így szakembereink – a napszaktól és a munka jellegétől függően – akár 30-45 percen belül az Ön otthonában lehetnek, hogy megkezdjék a dugulás megszüntetését.
Szakembereink az II. kerület minden egyes lakosa számára professzionális, valamint hosszú távú és megnyugtató eredményekkel járó dugulás megszüntetést kínálnak.
Hogyha gondja támadt a vécével, a lefolyóval, netán az emésztőgödörrel és a lehető leggyorsabban szeretné a dugulást megszüntetni, akkor kérem, hívja a 06/20-318-1614-as, non-stop hívható telefonszámunkat.
Kérem, hogy a probléma bejelentése során minél részletesebb leírást adjon munkatársunknak, a dugulás jellegéről, valamint a keletkezésének idejéről.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy cégünk az II. kerület mellett Budapest teljes területén, valamint a környező megyékben (Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Nógrád) is vállal dugulás megszüntetést.