Nagy bosszúságot okoz, amikor szerelőre lenne szükségünk, és nincs a telefonkönyvünkben, vagy az üzenőtáblán egy névjegy sem. Az emberek általában nem annyira elővigyázatosak, hogy az ismerőseiktől időben, csupán a biztonság kedvéért beszerezzék a megbízható mesteremberek számait, így amikor egy villanyszerelőre, gázszerelőre, vagy duguláselhárító mesterre lenne szükség, csak akkor kapkodnak, hogy gyorsan egy megbízható szerelőt találjanak. Aztán sokszor, a kapkodás miatt nem éppen jó mester száll ki hozzájuk. Ha duguláselhárításról van szó, és ha Önnek a XIII. kerületben van rá szüksége, akkor ne is legyen kérdés, hogy minket hív-e.

Angyalföldön is elérhető szolgáltatásunk mindenben eleget kíván tenni ügyfeleink igényeinek. Ezzel nem csak egy kialakított, állandó ügyfélkört érhetünk el, hanem megbízható és gyors munkánknak köszönhetően azt is, hogy a barátoknak minket ajánljanak.

Ajánlunk azonban egy fontos dolgot, amivel az Ön és a mi munkánkat is meg tudja könnyíteni. Amikor telefonál, akkor készüljön fel bizonyos kérdésekre, hiszen nekünk is fontos tisztában lennünk néhány dologgal a dugulással kapcsolatban, hogy fel tudjunk készülni, tudjuk, hogy körülbelül milyen szerszámokat kell vinnünk, így biztosan nem fordulhat elő az, hogy egy helyszíni felmérés után vissza kell térnünk, mert az idő- és energiapazarlás. Általában olyan kérdéseket szoktunk feltenni, hogy hol van a dugulás, mióta, esetleg tudja-e, hogy mi okozhatta, tudja-e, hogy mikoriak a csövek stb. Ezek általános helyzetfelmérő kérdések, amelyek azonban rengeteget segítenek nekünk. Nem probléma persze, ha nem tud rá válaszolni, hiszen akkor minden lehetséges helyzetre felkészülünk, de sokkal könnyebb, ha legalább az alap kérdéseket átgondolja és nem érik váratlanul a kérdések.

Ha Angyalföldön él, akkor hívjon bennünket bármikor. A XIII. kerületben is megbízhat bennünk.