Joggal tekinthető Törökbálint a fővárosi agglomeráció egyik központjának. A város 13 ezres lakosságszámához képest közel 10 ezer fő részére ad munkát. Persze ahhoz, hogy Törökbálint térségi jelentőségű agglomerációs alközponttá fejlődhessen, szükséges volt, hogy a település kiemelkedően jó közlekedés földrajzi helyzettel rendelkezzen. A várost két autópályán (M1-es és M7-es sztrádák) is meg lehet közelíteni. A dugulás megszüntetés Törökbálinton így sokkal rövidebb idő alatt végezhető el, hiszen a kiérkezés gyorsabban megtörténhet más agglomerációs településekhez képest.

Nyugati dinamizmus

Budapest szívétől mintegy 15 kilométerre, erdők és hegyek ölelte területen fekszik Törökbálint. Habár a korabeli feljegyzések szerint már az 1-2. század óta élnek itt emberek, nevét csak a 16. század elején nyerte el. Feltehetően ekkoriban építtetett itt a Csíki-völgyre néző várat Török Bálint. Sajnos a nándorfehérvári bán által emeltetett impozáns épület a török hódoltság idején az enyészet martalékává lett, ám a település mai napig büszkén viseli a magyar főhadvezér nevét. Törökbálint 2004-től számít városnak, amiről lakói népszavazáson döntöttek.

Napjainkban a főváros nyugati agglomerációjának egyik központja dinamikusan fejlődik. A település határában épült DEPO raktárváros számos bevásárlási lehetőséget nyújt, egyben rengeteg helybeli és ingázó részére biztosít munkalehetőséget. Nem véletlen, hogy az adatok szerint Törökbálint népessége 2005-2010 között közel 110%-kal nőtt! A fejlődés együtt járt a település intenzív beépítésével, amely azonban új kihívásokat tartogat azok számára, akik a dugulás megszüntetését Törökbálinton végzik.

Harc az ár- és belvíz ellen

Vízrajzi szempontból, a település a Törökbálinti mellékág völgyében fekszik. Fő vízfolyása a Hosszúréti-patak, melynek több ágú eredete a torbágyi erdőben található. A patak mintegy 8 kilométeren keresztül éri el a Duna folyamot. Vízgyűjtő területe 13,7 négyzetkilométer. Bár alapvetően a mellékág nem széles, ám egy-egy nagyobb esőzés alkalmával a többszörösére is meg tud duzzadni. Az ár-, illetve belvízhelyzetet nehezíti, hogy a vízfolyás torkolati illetve felső szakaszát is beépítették. A telkek vége rendkívül közel található a patak medréhez, amely rendkívüli módon megnehezíti a meder rendezését, illetve karbantartását.

A város gyors ütemű fejlődése tehát a vízgyűjtők területe közelében is érződik. Mivel alig pár esztendő alatt több, mint 300 hektárral nőtt a vízgyűjtő területen a beépített terület nagysága, ezért Törökbálint lakosainak sokszor kell szembenézni az árvíz- és a belvízzel kapcsolatos károkkal. A dugulás megszüntetés Törökbálinton így sok esetben a vízszivattyúzással kapcsolatos munkákat jelenti.

Professzionális dugulás megszüntetés Törökbálint városában!

Cégünk Törökbálinton minden ügyfele számára hatékony és megfizethető árú dugulás megszüntetést nyújt. Amennyiben mellettünk dönt, akkor nem kell napokig várnia, hogy a dugulással, emésztőgödörrel stb. kapcsolatos problémáit megoldjuk. Munkatársaink Törökbálint teljes területén professzionális szolgáltatást kínálnak, az Ön részére is.

Amennyiben igénybe kívánja venni a dugulás megszüntetés Törökbálint városában szolgáltatásunkat, akkor hívja a 06/20-318-1614-as számot, amelyen éjjel-nappal – beleértve a hétvégéket és ünnepnapokat is – várjuk hívását. Kérjük, hogy a probléma bejelentése során minél részletesebb leírást adjanak munkatársunknak, a dugulás keletkezésének helyéről, valamint idejéről.

Miután megtörtént a munkatársunkkal való kapcsolatfelvétel, kollégáink belátható időn (rendszerint 1 órán belül) a helyszínre érkeznek, hogy megkezdhessék a probléma felszámolását, vagyis a dugulás megszüntetését Törökbálinti otthonában.

Ne feledje, hogy cégünk Törökbálint városa mellett a fővárosban, valamint az agglomerációt magába foglaló megyék (Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Nógrád) teljes területén is vállal hatékony dugulás megszüntetést.