A Pest megyei járás központjaként ismert Szigetszentmiklós a dél-budapesti agglomeráció egyik legjelentősebb települése. A Csepel-szigeti kistérség meghatározó települése egy budapesti kerület lakosságát foglalja magában. Kiterjedt csatornahálózata pedig változatos kihívásokat tartogat a dugulás megszüntetést végző kollégáinknak.

Dinamikusan fejlődő csatornázás

Szigetszentmiklós városának története mintegy 750 éves múltra tekint vissza. Bár az itt található templom legkorábbi említéséről – IV. Béla egyik leveléből – a 13. századból tudunk, itt állandó települést csak a 15. század közepén, a Ráckevei szigeten megtelepített szerbek alapítottak.

Persze, a történelem viszontagságai Szigetszentmiklóst sem kímélték, hiszen a városnak egyaránt meg kellett küzdenie a török hódoltsággal, valamint az időről-időre jelentkező árvizekkel. Mára azonban Szigetszentmiklóst az ország egyik legjobban fejlődő települése.

Napjainkban a település több mint 35 ezer ember állandó lakhelyét jelenti. A város ipari centruma, a Leshegyi ipari park okán is dinamikusan fejlődik, amely növekedést megfelelően ki kell szolgálnia a csatornahálózat fejlődésének is.

Bár a csatornázottság még nem mondható teljes körűnek, ám a hálózatot gyorsan bővítik, így egyre több városrész juthat hozzá a vezetékes ivóvízhez. Jelenleg Bucka városrész csatornarendszerének kiépítése folyik, amelynek elkészülte jelentősen javítani fogja a Dunamenti városrész lakóinak életkörülményeit.

Eső után vízszivattyúzás

Mint számos más Pest megyében fekvő településnél, úgy Szigetszentmiklós esetén is a város főütőerét a Duna folyam jelenti. A népes település a Duna Ráckevei (Soroksári) ágától nyugatra fekszik, egészen közel hazánk legszélesebb folyamához. Mivel a Duna egyes években igen szeszélyes viselkedésről tesz tanúbizonyságot, ezért az itt élőknek alkalmanként az árvízzel is meg kell küzdeniük. Kiváltképpen a hétvégi- és üdülőházakkal beépült Kis-Duna partja veszélyeztetett, amely nem csak a városi, hanem a fővárosi lakosok kedvelt pihenőhelyeként is funkcionál.

Persze a dugulás megszüntetésével kapcsolatos feladatok nem is az árvíz előtti állapotokkal kapcsolatosak, hiszen – sajnos – a legmodernebb womás gép, vagy a legkorszerűbb csatorna kamera sem képes arra, hogy megelőzze az időről-időre bekövetkező természeti katasztrófát. Sokkal inkább abban tudunk segíteni, hogy az elöntött részeket minél előbb mentesíteni tudjuk az ár-, illetve belvíztől.

Cégünk Szigetszentmiklós egész területén vállal vízszivattyúzást. Számunkra nem jelent problémát a kevés vízmennyiség, hiszen korszerű gépeink segítségével 10-20 cm vízmagasság alatt is tudunk dolgozni. Legyen szó elöntött mélygarázsról, alagsorról vagy kocsi beállóról, hatékony módszerekkel tudunk az Ön segítségére is lenne a károk felszámolásában, valamint értékei megmentésében.

Professzionális dugulás megszüntetés Szigetszentmiklós városában!

Vállalkozásunk Szigetszentmiklóson, minden ügyfele számára, hatékony és megfizethető áru, dugulás megszüntetést nyújt. Amennyiben mellettünk dönt, akkor nem kell napokig várnia, hogy a dugulással, emésztőgödörrel, illetve vízelöntéssel kapcsolatos problémáit megoldjuk. Munkatársaink Szigetszentmiklós teljes területén professzionális szolgáltatást kínálnak, az Ön részére is.

Amennyiben igénybe kívánja venni a dugulás megszüntetés Szigetszentmiklós városában szolgáltatásunkat, akkor hívja a 06/20-318-1614-as számot, amelyen éjjel-nappal – beleértve a hétvégéket és ünnepnapokat is – várjuk hívását. Kérjük, hogy a probléma bejelentése során minél részletesebb leírást adjanak munkatársunknak, a dugulás keletkezésének helyéről, valamint idejéről.

Miután megtörtént a munkatársunkkal való kapcsolatfelvétel, kollégáink belátható időn (rendszerint 1 órán belül) a helyszínre érkeznek, hogy megkezdhessék a probléma felszámolását, vagyis a dugulás megszüntetését szigetszentmiklósi otthonában.

Ne feledje, hogy cégünk Szigetszentmiklós városa mellett a fővárosban, valamint a z agglomerációt magába foglaló megyék (Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Nógrád) teljes területén is vállalja a hatékony dugulás megszüntetést.

Minden jog fenntartva, magyarendre.hu