A XVI. kerület, Sashalom sem arról híres, hogy nagyon könnyű lenne duguláselhárító mestert találni – legalábbis eddig a pillanatig. Ma már Sashalom kerületében is elérhető szolgáltatásunk, tehát nem kell azon aggódnia, hogy nincs egy megfelelő duguláselhárító mester sem a környéken. Érdemes telefonszámunkat már most beírni, hiszen ki tudja, hogy mikor lesz a szolgáltatásunkra szükség.

Sajnos egyre többször van szükség duguláselhárító mesterre, aminek oka a figyelmetlenség. Természetesen nem minden esetben beszélhetünk erről, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy sokszor az történik, hogy az emberek nem is tudják, hogy mitől dugulhat el egy lefolyó. Pedig a lefolyók nagyon sok mindentől eldugulhatnak, de az is igaz, hogy csak egy kis odafigyelésre lenne csak szükség, és máris megelőzhető lenne a probléma. Mivel azonban az emberek nem tájékozódnak, így nincs is mire odafigyelniük, és elég sok dolog kerül is a lefolyókba, aztán amikor jön egy nagyobb dugulás, és kimegy a mester, elmeséli, hogy mi okozhatta a problémát, akkor meglepődve néznek. Szerencsére egy dugulás után már mindenki jobban odafigyel, így nem jutunk el a második dugulásig, csak nagyon ritkán.

Budapest XVI. kerület

A XVI. kerületben, Sashalom háztartásaiban is felhívjuk a figyelmet arra, hogy mik okozhatnak dugulásokat, így később a nagyobb problémákat el lehet kerülni. A konyhai lefolyók esetében például nem elég arra vigyázni, hogy ételmaradék ne kerüljön a lefolyóba, hanem arra is ügyelni kell, hogy ne használjunk túl sok mosogatószert, illetve hogy ne mosogassunk hideg vízzel, mert az nem oldja fel kellőképpen a zsiradékokat és a mosogatószert sem. A fürdőszobai lefolyóknál a haj és a különféle krémek, illetve tusfürdők, samponok, balzsamok okozhatnak problémát, a WC esetében pedig a túl sok WC papír használat, vagy ha oda nem illő tárgy kerül a WC-be, például illatosító, fültisztító pálcika, nedves zsebkendő stb. Ezeken a helyeken használja inkább a szemetest.

Sashalom kerületben is nagyon jó szolgáltatást nyújtunk, megbízható munkánkról győződjön meg, ha valami probléma akad a lefolyókkal.