Végiggondolta már bármikor is, hogy mi okozhat dugulást, hogy milyen „kínokat” kell néha a lefolyóknak kiállni? Gondolt már arra, hogy nem csak az elérhető csövek, hanem a falban lévő csövek is eldugulhatnak? Eszébe jutott már, hogy egy csőtörés milyen károkat okozhat, és hogy mi lehet a csőtörés oka? Tudja, hogy akár egy gyökérbenövés is eldugíthatja a WC-t? Kérjen szakembereinktől segítséget, keressen minket Rákospatakon is, hiszen szolgáltatásunk már a XVII. kerületben is elérhető.

Sajnos a tapasztalat az mutatja, hogy az emberek nagyon tudatlanok a lefolyókat illetően, legalábbis, még ha ismerik is a dugulások létezését, egyáltalán nem figyelnek oda arra, hogy például haj és ételmaradék ne kerüljön a lefolyóba, nem figyelnek arra, hogy meleg vízzel mosogassanak, mert az oldja a zsiradékot és a mosogatószert, nem figyelnek arra, hogy mennyi toalett papírt használnak és nem veszik észre az előjeleket sem. Pedig Rákosmentén is nagyon könnyű lenne megelőzni egy-egy nagyobb és komolyabb dugulást, olyat, amihez már mesterembert kellene kihívni. Ritka ugyanis, hogy a duguláselhárító emberre szükség legyen, vagyis ritka lenne, ha elővigyázatosak lennének, illetve ha a karbantartással megelőznék a nagy problémák kialakulását.

Budapest XVII. kerület

A XVII. kerületben is olyan egyszerű megelőzni a dugulást, mint bárhol máshol. A dugulás megelőzésének lényege, hogy néha egy házilag készített oldószert öntünk a lefolyókba, amelyek feloldják a lefolyók falán található kisebb szennyeződéseket, így nem tud több minden hozzájuk tapadni és dugulást okozni. Ez az egyik legjobb és legegyszerűbb, illetve legköltséghatékonyabb dolog, amit tehetünk.

A XVII. kerületben, Rákosmentén is jó szakemberekkel dolgozunk, fix árakkal, amely nagyban megkönnyíti egy dugulás árának kiszámítását is. Hívjon bennünket bátran és bizalommal, még a nagy baj elkerülése előtt.