Ha éppen most költözött Rákospalotára, és még nincsenek meg az ottani munkások, cégek telefonszámai, akkor érdemes a miénket rögtön elmentenie, hogy abban az esetben, amikor hirtelen duguláselhárító mesterre lesz szüksége, akkor legyen kit hívnia. A mi megbízhatóságunkban nem fog csalódni, mi minden kerületben, még a XV.-ben is jelen vagyunk, és jó munkát végzünk.

Tévedés azt gondolni, hogy dugulások csak benti környezetben keletkezhetnek, hiszen arra is lehetne példát hozni, hogy hány alkalommal találtuk már meg a dugulás okát kint a kertben. Egy gyökérbenövés a csőben képes olyan problémákat okozni, hogy egyszer csak nem tudja lehúzni a vizet a WC-ben, vagy hogy nem folyik le a víz valamelyik csapban. Ezekben az esetekben általában már nem segít a házi praktika és a különféle drogériákban kapható erős vegyszerek sem, és érdemesebb inkább szakembert hívni rögtön, hiszen nem is biztos, hogy a cső, amelyben a dugulás előállt olyan könnyen elérhető számunkra.

XV. kerület látkép

Szerencsére ma már Rákospalotán is olyan kiváló eszközökkel tudunk dolgozni, mint egy kamera, amely képes bontás nélkül megállapítani, hogy hol lehet a dugulás. Ez nagyon fontos, hiszen óriási munkával járhat, ha bontást kell elvégezni ahhoz, hogy megtudjuk, a csőben hol lehet a dugulás, a kamerával pedig eljuthatunk egészen az udvarig is, és kiderülhet, hogy ott egy gyökér miatt dugult el az egész lefolyórendszer.

Nagyon fontos megtudni pontosan, hogy hol van a dugulás, hiszen csak úgy lehet megtalálni a módszert, amellyel könnyen el lehet távolítani az oda nem illő dolgokat. Sajnos a XV. kerületben is nagyon sok esetben találkozunk azzal a problémával, hogy rosszul vannak lerakva a csövek, vagy már nagyon régiék és ezért alakul ki dugulás a kertben. Ezt is meg lehet azonban szüntetni, csak egy jó szakember kell hozzá.