1950. óta tartozik Kispest, vagyis a XIX. kerület Budapesthez, amely városrész főleg az óriási lakótelepi házakról ismert. Nem csoda, hogy rengetegen élnek is itt, ami azért azt is magával hozza, hogy sokszor van szükség valamilyen mesterre. A jó mesterember pedig nem csak a belvárosban „rendel”, hanem a városban másfelé is, hogy kielégíthesse minden városlakó igényét.

Duguláselhárító mesterre mindenhol szükség van. Még ha azt is gondolja, hogy az Ön lefolyója soha nem dugulhat el, sajnos még Önt is érhetik meglepetések. A lefolyók ugyanis nem csak attól dugulhatnak el, hogy valami oda nem illő tárgy kerül bele, hanem akár az elöregedés is lehet ennek az oka.

Sajnos nagyon sok helyen tapasztaljuk munkáink során, hogy rendkívül öregek a csövek, így sokkal nagyobb károkat is tudnak okoznak, ha nem figyelünk. A csőrepedés, csőtörés lehetősége például nagyon sokszor fennáll azokban a lakásokban, ahol már régiek a csövek. Érdemes néha egyébként ellenőriztetni is a csöveket, a csőrendszer állapotát, a lefolyókat, főleg az olyan lakásokban, amelyeknél a csere idejéről, vagy a csövek koráról a tulajdonos, vagy főbérlő sem tud mondani semmit. Ezt a XIX. kerületben, Kispesten is ajánljuk, hiszen jellemzően ezek a lakások sem most épültek.

Budapest XIX. kerület

A régi, elavult csövekkel az a probléma, hogy sokkal könnyebben rátapad, ráragad egy kis ételmaradék, vagy éppen toalett papír – ha WC-ről van szó –, illetve hajcsomó stb., amibe aztán már nagyon könnyen beakad bármi, és gyorsan fel is gyülemlenek azok a dolgok, amelyek már nem tudnak lebomlani, vagy nem viszi le őket a víz. Másrészt a falban található csövek könnyen elkezdhetnek szivárogni, és könnyen csőrepedés, csőtörés lehet a vége.

A duguláselhárító mester azért is kiváló, mert nem csak akkor lehet hívni, amikor már baj van, hanem akkor is, ha szeretnénk elkerülni a bajt. Számunkra nagyon fontos a megelőzés, ezért is érdemes bennünket hívni, Kispesten, vagyis a XIX. kerületben is megbízható, gyors szolgáltatást nyújtunk.