A duguláselhárítás soha nem tartozott senki kedvelt tevékenységei közé, még a XXIII. kerületben, Soroksáron sem. Természetesen minden háziasszony megteszi azokat az általános lépéseket a tiszta lefolyók érdekében, hogy néha egy kis szódabikarbónás és citromsavas, vagy ecetes vizet önt a lefolyókba, ezekkel meg is akadályozza egy időre a nagyobb dugulásokat, de ettől többel nem nagyon foglalkoznak. Sajnos azonban még így is nagy problémák léphetnek fel, amelyeket szinte lehetetlen lenne megakadályozni, és ilyenkor van szükség egy profi duguláselhárító mesterre. A duguláselhárító mester a XXIII. kerületben is megbízható munkát végez, kifizethető áron.

Soroksár, a XXIII. kerület, mint Budapest része, megérdemli, hogy megbízható munkások dolgozzanak ott, hogy az ott élők is olyan szolgáltatásokat kapjanak, mint a belvárosiak – szakemberben nincs különbség. Aki jól tudja elvégezni a feladatát, az bárhol jól fogja tudni, mindegy, hogy melyik kerületben dolgozik.

Budapest XXIII. kerület

Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy mikor nélkülözhetetlen már a duguláselhárító mester. Amikor már zavaróan nem folyik le a víz például a konyhai lefolyóban, akkor érdemes először megpróbálni lecsavarni a mosogató alján található csövet, és azt kitakarítani. Persze ezt csak akkor végezzük, ha van egy kis kézügyességünk és hozzáértésünk, illetve ha van gusztusunk hozzá. Mindenképpen helyezzünk egy lavórt a munkafelület alá, mert kicsöpöghet, kifolyhat a víz, amikor szétszereljük. Ez után jó esetben már le fog folyni a víz – ügyeljünk az illesztésre is –, és ha mégsem, akkor biztosan szakemberre lesz szükség, mert a dugulás számunkra nem elérhető helyen lesz. Ez azt jelenti, hogy a duguláselhárító mesternek már a telefonban jelezni kell, hogy mikkel próbálkoztunk, ő pedig tudni fogja, hogy mik a szükséges eszközök, amelyeket magával kell hoznia.

Reméljük, hogy segítségünkkel már egyértelmű, hogy meddig nyúlik a házi kéz, és mikortól kötelező a szakember hívása. Keressen bennünket bizalommal a XXIII. kerületben (Soroksár).