Ne vállalkozzunk a lefolyótisztításra sem házilag! De mit is jelent a lefolyótisztítás?

Nos, a szennyvízrendszer átvizsgálását, a csővezetékek alkalmankénti öblítését, a csatlakozások ellenőrzését, az esetleges kellemetlen szagok megszüntetését, vagyis mindent ami duguláselhárítás.

Bele tartozik például a csapadékvíz elvezető csövek rendszeres karbantartása is, nehogy a hóolvadás vagy egy monszunszerű nyári zápor végigmossa a ház falát, amikor nem tud elfolyni az esővíz a csapadékcsatornában. A lefolyótisztításra azonban a legtöbbször házon vagy lakáson belül kerül sor. Vannak ugyanis kevésbé rendszerető, gondos, és extra előrelátó házigazdák és gazdasszonyok. A nagyon gondosan előre gondolkodók idejekorán megrendelik a ház lefolyótisztítását. Lehet, hogy csupán csak egy átöblítés. Adott esetben egy-egy szerelvény vagy tömítés cseréjére is sort keríthetünk, de a nagyobb bajt csak így lehet megelőzni.

Lefolyótisztításra készülve megint csak ránk gondoljon: hívja a duguláselhárítás ügyelet. A nap bármely szakában a rendelkezésére állunk, tanácsokkal vagy gyors kiszállással: visszük magunkkal Budapestre vagy az ország bármely pontjára a legkorszerűbb gépparkunkat és hozzá a legrátermettebb szakembereinket. A munkatársaink keveset beszélnek, de mindent tudnak, amit a duguláselhárításról, lefolyótisztításról, házi és ipari praktikákról tudni érdemes.

Bizalommal fordulhatnak hozzánk, mert dugulás nem maradt utánunk, minden duguláshelyzetet sikerült megoldanunk, huszonöt éves tapasztalat áll mögöttünk.