Azokban az ingatlanokban, épületekben és lakásokban ahol az udvari szennyvízvezeték magasabban helyezkedik el, mint a kialakítandó mellékhelység vagy fürdőszoba alsó szintje, érdemes a darálós WC beszerelésén elgondolkozni, illetve azt beszerelni. Régi bérházakban ahol a szennyvízvezeték szűkebb keresztmetszetű, mint a normál szennyvízvezeték, szintén a darálós WC lehet a megoldás hosszútávon.

A darálós WC egy zárt beltéri egység, mely egy önálló átemelő szivattyúval rendelkezik. Ezek a speciális egységek a nagyobb teljesítmény érdekében daráló szerkezettel is el vannak látva így akár egész vékony szennyvízvezetéken meg lehetősen nagy távolságra is el tudja szállítani a szennyvizet.

Beszerelése nem igényel, semmilyen engedélyezést, nagy helyet, csak nagy szakértelmet, így egy kisebb fürdőszobában is könnyedén telepíthető. Vannak szépek és dizájnos kivitelezésű egységek is így nem lesz rút folt a szép fürdőszobában, viszont nagy segítség a higiéniában. Ez az őrlőszivattyús WC bárhová különösebb fúrás és faragás és bontási munka nélkül könnyedén beszerelhető, nagy teljesítménye akár 50 méter távolságra is képes eltávolítani a szennyvizet. Cégünk több mint 20 éve foglalkozik darálós és átemelő szivattyús rendszerek szerelésével, javításával és telepítésével, Árajánlatot, telefonos egyeztetés alapján tudunk adni.

Csak és kizárólag olyan készülékeket telepítünk, melynek Magyarországi szervizük van.