Cégünk, több fajta és teljesítményű woma géppel rendelkezik! Fajtájuk és erősségük a 200-300mm átmérőig lett tervezve. Ez a méret az, amit tökéletesen ki tudunk tisztítani, így hatékony munkát tudunk végezni a megrendelőink részére. Ezek főleg családi házak és társas házakból állnak. Vannak nagyobb méretű csatornák főleg a nagy ipari rendszerek, amelyekkel mi sem bírunk, ezek a 300mm feletti rendszerek. Ilyen esetekre mindig jó, ha az ember a konkurenciák közül megismerkedik olyan nagy tudással rendelkező emberekkel, cégekkel, akikben nem csalódik, és bátran meri ajánlani. Itt említenék meg most egy céget, a Tiszta víz kft-t a dugulaselharitas.hu oldalon!

A csatornamosás mellett számos egyéb szolgáltatásunk közül, kiemelném a csatorna zsírtalanítást, kamerás csatornavizsgálatot, csatornaszag felderítést, spirálos duguláselhárítást és nyomvonal keresést.

Cégünk minden olyan problémával foglakozik, ami a szennyvíz és csapadék csatornák rendszereiben előfordulhat. Legyen az a föld alatt vagy éppen a föld felett, vagy esetleg a mennyezeten függesztett csatornahálózat. A csatorna mindegy, hogy hol helyezkedik el, előbb vagy utóbb, megkezdődik a szennyeződések lerakódása, zsírosodások kicsapódása, ne adj isten a fák gyökérzetének benövése, amit nagy hatékonysággal tudunk eltávolítani speciálisan erre a problémára kialakított eszközeink segítségével.

A dugulást sok esetben nem elég csak megszüntetni, vagy elhárítani, vannak esetek ahol visszatérő problémával állunk szemben. Ilyen esetek alkalmával segít a kamerás csatornavizsgálat. A kamerás vizsgálatot 20mm-től akár 2méter átmérőig is tudjuk végezni, akár lejtés méréssel, melyről egy lejtési diagrammot és jegyzőkönyvet is tudunk kiállítani.

A nyomvonal keresést főleg a tekervényesebb csatornák nyomvonalának felderítése illetve az esetleges törések hibahely meghatározására használjuk!

Cégem 1988-óta foglakozik a csatornatisztítással, duguláselhárítással és kamerás csatornavizsgálattal, és nyomvonal kereséssel! Ez idő alatt sok mindent láttunk és tapasztaltunk, mindig a leghatékonyabb megoldást keressük az adott problémára, lehetőleg bontás nélkül. Szükség esetén a bontási munkára is tudunk megfelelő szakember elérhetőséget biztosítani, igény esetén!

Amennyiben Önnek fontos, hogy profi szakemberek végezzenek duguláselhárítást az otthonában, hívjon minket bizalommal az év bármely napján!