Budapest-I.kerulet

Fővárosunk magja: az I. kerület. Igaz, hogy Budapest egyik legkisebb közigazgatási egységéről beszélünk. Amely azonban központi fekvése miatt mégis jelentős kerületnek számít. Itt található fővárosunk legtöbb turisztikai látványossága, valamint a kerületen áthaladó forgalom is jelentős mértékű. Mivel a kerület igen jó úthálózattal rendelkezik, valamint szomszédos a cégünk telephelyét magába fogadó kerülettel, így – a szokásos 1 órához képest – a kiérkezés gyorsabban megtörténhet, azaz a dugulás megszüntetése is hamarabb elkezdődhet.

Várbéli históriák

Fővárosunk egyik legrégebbi kerületének története szorosan összefonódik a Budai Vár históriájával. Az impozáns épületegyüttest a 13. század közepén, a tatárjárást követően kezdték el építeni. Már rögtön az első időkben problémát jelentett, az ideköltözött megannyi ember vízszükségletének kielégítése. A Várhegyen élt emberek – a ma is látogatható Labirintusban összegyűlt vizeket hasznosították, mégpedig oly módon, hogy a barlangrendszerbe vezető kutakat, kürtőket építettek. (Persze, a Labirintust nem csak víznyerésre, hanem a különféle élelmiszerek és italok – főként bor – tárolására is használták, valamint a háborúk és a tűzvészek idején óvóhelyként is funkcionált.)

Másik érdekesség, hogy Budapest legrégebbi épen maradt csatornahálózatát is itt találhatjuk. Napjainkban, Magyarországon elég kevés olyan csatorna maradt fenn, amely még a középkorban épült. Ami nem meglepő, hiszen a lovagvárak pusztulásával együtt az alattuk található csatornák is az enyészet martalékává váltak. A Budai Vár azonban többé-kevésbé át tudta vészelni a magyar történelem viharos évszázadait, így az alatta található csatornarendszer a mai napig őrzi a középkor emlékeit. Nem csoda, hiszen e csatornarendszert – kis túlzással – az „örökkévalóságnak tervezték: építése során 2-3 méteres nagyságú vörös márványlapokat használtak fel!

Régi lakások – visszatérő dugulások

Napjainkban az I. kerület szinte valamennyi lakása csatornázott, így közel 25 ezer ember számára lehet szükség arra, hogy dugulás megszüntetés szolgáltatásunkat igénybe vegye. Jellemzően régebbi házakat találhatunk a kerületben, ahol olykor csatornarendszer is karbantartásra szorul. Éppen ezért a lefolyó, vécé stb. eldugulására kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Amennyiben a vezeték elöregedett, akkor a visszatérő dugulások problémájával is szembe kell néznünk. Ebben az esetben kamerás csatornavizsgálattal tudjuk feltárni a keletkezett dugulás pontos okát, illetve tartós megoldást kínálni a mindennapokat megkeserítő problémára.

Professzionális dugulás megszüntetés I. kerületben!

Vállalkozásunk az I. kerületben valamennyi ügyfele számára professzionális dugulás megszüntetést kínál, elérhető áron. Nálunk nincsenek rejtett költségek, hiszen az előre kialkudott ártól csak abban a kivételes esetben térünk el, amennyiben a munkavégzés közben előre nem látható körülmények merülnének fel. Ha bennünket választ, akkor nem kell hetekig várnia, hogy a dugulással, emésztőgödörrel stb. kapcsolatos problémáit megoldjuk. Mivel cégünk 11. kerületi telephelyéhez viszonylag közel esik az I. kerület, így munkatársaink – leterheltségüktől függően – akár 30-45 percen belül megérkezhetnek az Ön otthonába.

Szakembereink az I. kerület valamennyi lakosa, így az Ön számára is hatékony, valamint tartós eredményekkel járó dugulás megszüntetést kínálnak.

Amennyiben problémája támadt a vécével, a lefolyóval és szüksége lenne a dugulás megszüntetésére, akkor tárcsázza a 06/20-318-1614-as, non-stop hívható telefonszámunkat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a probléma bejelentése során célszerű minél részletesebb leírást adnia munkatársunknak, a dugulás keletkezésének helyéről, valamint idejéről.

Szeretnénk emlékeztetni Kedves Ügyfeleinket, hogy cégünk az I. kerület mellett a főváros teljes területén, valamint az agglomerációs megyékben (Pest, Fejér, Komárom-Esztergom és Nógrád) is végez professzionális dugulás megszüntetést.

Tel: 06/20-318-1614

Minden jog fenntarva, MagyarEndre.hu